Projektleder – automation/elkonstruktør med ambitioner

Projektleder – automation/elkonstruktør
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
20/02/2019
Sønderborg, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af kunde, HOLTEC Automatic A/S, søger vi en projektleder – automation/elkonstruktør med ambitioner, der sammen med afdelingslederen vil være med til at udbygge virksomhedens afdeling i Sønderborg.

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau i form af konstruktion og produktion af styretavler til industrielle formål, herunder softwareløsninger og projektledelse.

Virksomheden agerer også som total- og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter, enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 5 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning, Svendborg og Aalborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand pr. måned, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC Automatic A/S på www.holtec.dk.

Om jobbet

Holtec i Sønderborg oplever god vækst, og vi søger derfor en projektleder/elkonstruktør, der kan være med til at forme og udbygge afdelingen i samarbejde med afdelingslederen, der allerede har skabt et solidt grundlag. Du har ”en iværksætter i maven” og kan se dig selv som projektchef for 10-15 kollegaer inden for en årrække.

Som et aktivt medlem af Holtecs tekniske team bliver du del af en dynamisk og faglig kompetent gruppe, der har et tæt samarbejde med såvel produktion som øvrige afdelinger i Holtec-gruppen.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • Dialog med kunder om problemstillinger og løsninger.
 • Tilbudsarbejde herunder kalkulation.
 • Tegning og arbejde i PCSCHEMATIC, EPLAN, CADdy ++.
 • Projektmøder.
 • Dokumentationsarbejde.
 • Indkøb af materialer.

 

Du vil få en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du arbejder med projektledelse på tværs af organisationen. Du bliver ansvarlig for, at procedurer, ressourceplaner, tidsplaner og budgetter overholdes i projekterne og deltager i montage, sluttest og ikke mindst formulering af løsningens dokumentation.

Om dig

Du har en relevant elteknisk baggrund som f.eks. elektriker, elinstallatør, maskinmester eller ingeniør og med kendskab til de nævnte arbejdsområder. Har du erfaring med UL, CSA, CE, Atex og offshore er det et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:

 • Er entreprenør af natur og drives af udvikling og vækst.
 • Kan arbejde selvstændigt med projekter.
 • Har evnen til at samarbejde både internt/eksternt.
 • Er kvalitetsbevidst og leverer til tiden.
 • Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus.
 • Kan skabe tillid.
 • Har en god føling med både HW og SW.
 • Har erfaring med tilbudsskrivning.
 • Ser mersalg som en god service til din kunde og kan sælge disse løsninger til eksisterende kunder.
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til C5-projektmodulet eller tilsvarende.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Du får mulighed for at sætte dit præg/være med til at bygge en afdeling op i en multidynamisk virksomhed. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projektleder – automation/elkonstruktør med ambitioner