Projektleder, el-entrepriser i El-team Vest

Projektleder, el-entrepriser
Ingeniør og teknik
El-team Vest A/S
18/12/2019
Horsens, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af vores kunde, El-team Vest A/S, søger vi en projektleder, der vil være en del af entrepriseteamet, og som vil tage ansvar for gennemførelse af større og mindre el-entrepriser, der kan være placeret over hele landet.

Om virksomheden

El-team Vest A/S, der har været etableret i mere end 10 år, var ved starten alene orienteret mod el-entrepriser. Siden er virksomheden vokset betydeligt såvel inden for el-entrepriser, men også med øvrige aktiviteter inden for serviceopgaver, tyveri-, overvågnings- og sikringsanlæg samt større brandanlæg og KNX-styringer. Virksomhedens aktiviteter udføres over hele landet, dog med hovedvægten i det østjyske.

Virksomheden har i dag mere end 50 medarbejdere og arbejder effektivt i et uhøjtideligt miljø og har til huse i nyrenoverede, lyse lokaler i landlige omgivelser tæt ved motorvejen nord for Horsens.

Om jobbet

Som projektleder hos El-team Vest A/S bliver du en del af entrepriseteamet og får ansvaret for gennemførelse af større og mindre el-entrepriser. Du deltager i gennemførelsen af entrepriserne fra start til slut.

Du bliver en vigtig sparringspartner for ledelsen, elektrikere, formændene og dine projektlederkollegaer.

Du tilbydes ansættelse i en økonomisk sund virksomhed med en fri omgangstone og godt humør, hvor alle søger at bidrage til fællesskabet. Et fagligt spændende og udfordrende job med mange forskelligartede opgaver, som vil kunne udvikle dig yderligere såvel fagligt som menneskeligt.

Dine primære opgaver vil være

 • kalkulation og projektering i mindre omfang
 • indkøb i samarbejde med indkøber
 • udarbejdelse, opfølgning og lukning af akkorder (EBA)
 • kontakt til byggeleder og slutbruger
 • ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring på el-entrepriser
 • økonomistyring af el-entrepriser samt månedlig økonomisk opfølgning med ledelsen
 • koordinering mellem afdelingerne brand og sikring samt service.

 

Om dig

Du har en uddannelse enten som elinstallatør, maskinmester eller lignende. Erfaringsmæssigt har du solid erfaring inden for projektledelse af el-entrepriser fra tidligere stillinger, og du kan indgå og arbejde i teams, men samtidig hermed har du en naturlig gennemslagskraft og evne til at arbejde selvstændigt.

Du arbejder målrettet og professionelt og tager ejerskab i dine opgaver, hvorfor opgaverne altid udføres tilfredsstillende lønsomt og rettidigt.

Du er i stand til at kommunikere bredt og med mennesker på alle niveauer, fra yngste lærling til øverste direktør. Det forventes, at du som person arbejder for at bidrage til fællesskabet, at du har et godt humør, er proaktiv og handlekraftig.

Virksomheden tilbyder dig

Løn og ansættelsesvilkår, der modsvarer dine stærke kvalifikationer, forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projektleder, el-entrepriser i El-team Vest