Projektleder, elkonstruktør til maskintavler

Projektleder, elkonstruktør til maskintavler
Ingeniør og teknik
Tricon Electric A/S
06/02/2017
Kolding, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

Tricon_Electric_CMYK

På vegne af Tricon Electric A/S, søger vi en projektleder – elkonstruktør til maskintavler (elingeniør, elinstallatør, maskinmester). Projektlederen vil arbejde med servicering af Tricon Electrics’ kunder på det europæiske marked med hensyn til design og produktion af elektriske styretavler til OEM maskinbyggere.

 

Om virksomheden

Tricon Electric A/S er datterselskab af Tricon International A/S og har været kerneforretningen, siden virksomheden blev grundlagt i 1981. Virksomheden er drevet med gode værdier og holdninger til at drive virksomhed, og der skabes løsninger med et højt teknisk niveau – med fokus på detaljerne.

 

Om jobbet

Virksomheden søger en person, der har erfaring med design af styretavler i henhold til EN60204, og som har stor erfaring med elektriske tavler til maskiner. Du bliver en del af en ingeniørafdeling med 30 ansatte. Din arbejdsplads vil være Danmark med et samarbejde med selskabets to virksomheder i Ungarn og Thailand.

Det, du kommer til at arbejde med, vil være styretavler til maskiner og fabrikker, koncepter til forskellige forretningsområder såsom international transport, marine fartøjer, offshore og vindmøller. Virksomhedens største kunder er store OEM industrier, som hovedsageligt eksporterer globalt.

Du vil være projektleder (key account ingeniør) for én eller flere kunder, hvor arbejdet består i at køre projekter fra start til slut. I rollen som projektleder er du omdrejningspunktet i processen og har ansvaret for at levere et slutprodukt til kunden, som lever op til Tricon Electrics’ høje standarder. Du skal endvidere supportere virksomhedens salgsafdeling i forbindelse med salget.

Du møder kunden og identificerer de faktiske behov og krav, hvorefter du:

  • Projekterer og dimensionerer eltavlerne, herunder beregning af kobberskinne og hovedstrøm.
  • Varetager rollen som projektleder og sikrer, at projektet gennemføres på optimal vis.
  • Kalkulerer tilbud.
  • Opretter salgsordrer og sagsnumre.
  • Forbereder teknisk information til produktion og indkøbsafdeling.
  • Gennemgår diagrammer og styklister.
  • Overdrager sagen til produktion.

 

Du vil være den teknisk og økonomisk ansvarlige projektleder under hele forløbet, hvilket også inkluderer fakturering, og du vil være en del af after sales evaluering.

 

Om dig

Du er en ansvarlig person, der arbejder effektivt inden for de givne rammer, du er selvstændig i jobbet og ser muligheden for at påvirke din hverdag. Da arbejdsbyrden i virksomheden fra tid til anden kan variere, skal du være forberedt på, at der kan blive tale om nogen fleksibilitet mht. arbejdstiden.

Du er i stand til at kommunikere åbent og med tillid til dine kunder, og der lægges vægt på dine evner til at se kundens faktiske behov, da virksomheden ønsker at blive set som partnere i stedet for en traditionel underleverandør.

Du er uddannet elingeniør, elinstallatør, maskinmester, automatikmekaniker eller lignende.

 

Virksomheden tilbyder dig

Tricon Electric A/S tilbyder dig en udfordrende og varieret stilling med høj grad af involvering i en dynamisk og horisontal orienteret organisation. Du vil indgå i den danske ingeniørafdeling med masser af dynamik, god humor og gode muligheder for at dele viden i teamet af dygtige kollegaer. Det forventes, at du behersker engelsk og gerne tysk, i skrift og tale.

Løn og ansættelsesvilkår vil naturligvis modsvare dine kvalifikationer. 

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent, Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Projektleder, elkonstruktør til maskintavler