Projektleder med byggeteknisk baggrund som ingeniør eller konstruktør

Projektleder med byggeteknisk baggrund
Ingeniør og teknik
Ajcon A/S
06/09/2019
Vejle, Sydjylland
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

Ønsker du at blive en del af en succesfuld virksomhed, der har specialiseret sig i byggetekniske løsninger inden for fødevarer, transport, industri- og administrationsbyggeri, catering samt køle-/frysehuse, så har vi drømmejobbet til dig!

Om virksomheden og jobbet

Ajcon A/S har siden 1975 skabt byggetekniske løsninger funderet på særlige specialistkompetencer til en lang række af faste kunder i hele Danmark. Ajcon A/S arbejder ud fra en ambitiøs vækststrategi og har en ambition om at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område og levere nøglefærdige byggerier fra idéoplæg til ibrugtagning.

Som projektleder i Ajcon A/S får du ansvaret for byggeprojek­ter fra indkøb, kontrakter med underentreprenører, over­holdelse af kvalitet og tid samt det økonomiske ansvar for projektets gennemførelse. Kort sagt er du nøgle­personen mellem bygherre, myndigheder, Ajcon A/S’ egen tegnestue samt underentreprenører igennem hele byggeforløbet.

Du får 5 kompetente og erfarne projektledere som nærmeste kollegaer, og I vil have rig mulighed for at sparre og understøtte hinanden i det daglige arbejde. Projekterne varierer i størrelse op til +100 mio. kr.

Læs mere om Ajcon A/S og se nogle af deres spændende referencer på www.ajcon.dk.

Dine kvalifikationer

Du har en byggeteknisk baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende og har minimum 5 års erfaring inden for erhvervsbyggeri. Du er selvstændig i dagligdagen, men er samtidig en teamplayer med en smittende og vindende personlighed, der naturligt indtræder i den konstruktive dialog med kollegaer og samarbejdspartnere.

Endvidere er du kendetegnet ved, at du

 • har et godt overblik og har evnen til at imødegå de daglige udfordringer, du bliver stillet overfor
 • har et godt kendskab til AB18 og ABT18 samt de kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav, der stilles til ledelse af en professionel byggeplads
 • formår at holde fast på dine ideer over for både interne som eksterne samarbejdspartnere
 • som person er resultatorienteret og udadvendt, viser inspiration og samarbejdsvilje
 • er systematisk, energisk og har et godt humør
 • trives i et team med fart over feltet og en uformel omgangstone
 • formår at skabe gejst og begejstring omkring dig og forstår derved at motivere og inspirere folk til at yde deres bedste.

 

Ajcon A/S tilbyder dig

Hos Ajcon A/S bliver du en del af et kompetent team, der arbejder ud fra virksomhedens flotte og inspirerende lokaler i Vejle. Du vil opleve et stærkt fokus på arbejdsmiljø, og en virksomhed der er velvidende om, at medarbejderne er Ajcon A/S’ stærkeste og mest unikke ressource. Du bliver derfor en del af en kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt, og hvor ”frihed under ansvar” er en selvfølge.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt – derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projektleder med byggeteknisk baggrund som ingeniør eller konstruktør