Projektleder med energi i fokus

Projektleder med energi i fokus
Ingeniør og teknik
Brødrene Hartmann A/S
16/12/2019
Tønder, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af Brødrene Hartmann A/S søger vi en projektleder, som via optimeringsprojekter relateret til produktionen, skaber målbare resultater igennem motivation, fokus, ejerskab og engagement, samt driver den fortsatte reduktion af energiforbruget.

Om dig og jobbet

Brødrene Hartmann A/S er verdens førende virksomhed inden for salg og produktion af moulded fiber emballage til æg og frugt, hvor man på fabrikken i Tønder udelukkende producerer emballage til æg.

Som projektleder bliver du en del af teknisk afdeling, der bl.a. står med det overordnede ansvar for udvikling og investeringer. I teknisk afdeling udvikles og gennemføres små og store projekter, som understøtter en kontinuerlig udbygning og optimering af produktionsanlægget. Som en del af teamet vil du opleve en hverdag med en fin vekselvirkning og synergi imellem projektdesign, planlægning og praktisk udførelse, hvor dine kompetencer inden for energi kommer i spil.

I stillingen vil du blive udfordret på kendskab til samspil mellem produktionsteknik, energi og automatisering samt implementering af løsninger og procesoptimering. Enten som projektleder i forhold til opgaveløsningens forskellige interessenter eller som projektdeltager på forskellige trin i et projekts levetid.

Dine arbejds- og ansvarsområder vil omfatte:

 • eje og drive energicertifikatet ISO50.001
 • projektdesign, projektledelse og projektdeltagelse
 • sikre besparelser på energiomkostninger og spild
 • identificering af forbedringsområder
 • bringe ejerskabet for energiforbrug ud i organisationen
 • træne og motivere procesoperatører i energirigtig drift.

 

Vi forventer, at du

 • har drive, overblik og tager ansvar for dine opgaver
 • har gode samarbejdsevner
 • er fleksibel og pragmatisk
 • er resultatorienteret, kreativ og vedholdende
 • kan arbejde selvstændigt
 • behersker engelsk og dansk i skrift og tale.

 

Vi ønsker, at du har en relevant teknisk uddannelse f.eks. som maskinmester. Har du en teoretisk baggrund som maskintekniker eller produktionsteknolog, i kombination med erfaring fra en lignende stilling, hører vi også gerne fra dig.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende projektorienteret stilling i en større produktionsvirksomhed. Erfaring med procesenergi vil være et ekstra plus.

Arbejdssted er Tønder. Du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 45 minutters kørsel fra fabrikken.

Dine muligheder

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge din egen såvel som virksomhedens udvikling. Ud over et højt fagligt niveau vil det være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, virksomheden har ansat, der gør forskellen.

Ser du et match imellem dine ønsker og stillingens krav, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666.

______________________________________________________________________________________________________________________

Hartmann er verdens førende producent af emballage til æg. Virksomheden beskæftiger ca. 2.100 medarbejdere worldwide og har foruden det danske produktionssite i Tønder også tilsvarende produktionsfaciliteter på en række andre globale sites. Hartmann har igennem de senere år undergået mange spændende forandringer og står fortsat over for en række nye tiltag. Læs mere om Hartmann her.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projektleder med energi i fokus