Projektleder til el-entrepriser i TeknikGruppen

Projektleder til el-entrepriser
Ingeniør og teknik
TeknikGruppen
02/01/2019
Ikast, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af vor kunde, Teknikgruppen i Ikast, en større el-virksomhed i Midtjylland, søger vi en projektleder, der vil tage ansvar for den daglige ledelse og udførelse af virksomhedens el-entrepriser.

Om virksomheden

Vor kunde er en større, veldrevet el-virksomhed med ca. 40 elektrikere og lærlinge. Virksomheden arbejder med alle typer af el-aktiviteter, almindelig el-service, industri, sikring og overvågning samt til stadighed en del byggeprojekter af større og mindre karakter, som vil være dit primære ansvarsområde.

Om jobbet

Vi søger en dygtig og faglig velfunderet projektleder. Du kommer til at arbejde som projektleder af el-entrepriser primært i Jylland.

TeknikGruppen har behov for en erfaren entrepriseleder til at styre 2-3 projekter ad gangen afhængig af størrelse og kompleksitet. Du får ansvar for opgaverne fra start til slut, og du skal drive de enkelte frem, så de kan gennemføres med den forventede kvalitet og inden for budgetrammen.

Ønsker du at være en del af et fagligt kompetent hold, der hele tiden arbejder på at blive bedre, til det man gør, er du måske den rette mand til holdet.

Om dig

Du er uddannet som elektriker, evt. elinstallatør, og trives med en varieret hverdag. Du er en person, hvis energi smitter af på opgaver og de mennesker, du omgiver dig med. Du er målrettet og tager stort ejerskab for dine opgaver.

Du trives i en travl og selvstændig hverdag, du er kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så aftaler gennemføres rettidigt og tilfredsstillende.

Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret, ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med alle niveauer af medarbejdere og alle kundetyper. Det vil være et plus, hvis du kan kalkulere i Kalkia.

Virksomheden tilbyder dig

  • Et spændende og selvstændigt job i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer.
  • Fortsat mulighed for uddannelse og personlig udvikling.
  • Pensions- og sundhedsordning samt løn i forhold til kvalifikationer.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projektleder til el-entrepriser i TeknikGruppen