Projektleder til en afdeling i vækst (geotekniker, bygningsingeniør)

Projektleder til en afdeling i vækst (geotekniker, bygningsingeniør)
Ingeniør og teknik
MOE A/S
20/09/2017
Søborg, Københavnsområdet
Peter Marquardt - Tlf. 31 69 52 19
Del stillingsopslag

stadionskilt_MOE

På vegne af vores kunde, MOE A/S, søger vi en faglig stærk geotekniker/projektleder, med en solid erfaring inden for geoteknik, som kan være med til at præge den fortsatte udvikling i afdelingen.

 

Om MOE A/S

MOE A/S, der er en landsdækkende rådgivende ingeniørvirksomhed med over 650 medarbejdere, udfører opgaver primært i Norden. MOE A/S har de nødvendige tværfaglige kompetencer til at kunne levere komplette løsninger på alle niveauer og står bag en lang række kendte, spændende projekter i Danmark og udlandet. Du får din daglige gang i et nyt og moderne domicil, som MOE A/S selv har projekteret, ved Buddinge Station, med gode muligheder for offentlig transport og tæt på ring- og motorvejen.

Inden for det geotekniske område er der beskæftiget 15 kollegaer fordelt på kontorerne i København, Vordingborg og Fredericia. MOE A/S har desuden egen boreafdeling. Afdelingen hører under divisionen infrastruktur på MOE A/S’ hovedkontor i København, hvor der i dag er knap 100 kollegaer.

 

Om jobbet

MOE A/S’ hovedarbejdsområder er rådgivning i forbindelse med planlægning, projektering og udførelse af alle typer bygge- og anlægsopgaver, miljøopgaver samt energi- og industriopgaver. Din hverdag kommer derfor primært til at bestå af geotekniske undersøgelser, projektering samt rådgivning og tilsyn med større og mindre bygge- og anlægsprojekter. Du udfører derudover også geotekniske beregninger, ligesom du udarbejder tilbud og er i tæt kontakt med virksomhedens kunder.

Afdelingsleder, Carsten Friis Clemmensen, fortæller ”at der for rette kandidat er mulighed for at sætte et solidt aftryk på fremtidens samfund og Københavns infrastruktur og arbejder med geotekniske prestigeprojekter i en social kultur”. Carsten fortæller videre,  “at MOE går nye veje inden for infrastruktur. Der arbejdes med komplekse og betydningsfulde anlægsprojekter, hvor der er mulighed for at være med til at sætte dagsordenen”.

MOE A/S ønsker at bygge ny infrastruktur, der sikrer fremtidens energiforsyning og løser en række af de klima- og miljømæssige udfordringer, vi står overfor. Målet skal nås gennem udfordrende og spændende projekter, faglig udvikling, vidensdeling, efteruddannelse, et godt arbejdsmiljø og inspirerende forhold. Desuden tilbydes gode sociale rammer med sports- og kulturtilbud, årlig ski- og studietur samt hyggelige fredagscaféer og festlige arrangementer.

”MOE arbejder struktureret på, at medarbejderne har den rigtige faglige ballast og udvikler sig. Medarbejderne er fundamentet for den rådgivning, vi yder, og for, at vi fastholder den unikke og innovative arbejdskultur, som udgør DNA’et i MOE”, fortæller Carsten Friis Clemmensen.

 

Om dig

  • Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er geotekniker eller har en ingeniør-, anlægs-, eller byggeteknisk erfaring med geoteknik.
  • Du har et godt netværk inden for branchen.
  • Du har erfaring med geoteknisk borearbejde, geotekniske beregningsprogrammer til eksempelvis projektering af spuns, ankre, støttemure og dæmninger – og det er en fordel, hvis du har kendskab til vejbygning.
  • Du har erfaring med geoteknisk tilsyn.
  • Du behersker dansk i skrift og tale, og du har gyldigt kørekort til personbil.

 

Virksomheden tilbyder

  • Mange spændende, udfordrende og varierende projekter.
  • Et tillidsfuldt, kollegialt og stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer.
  • En kultur, hvor trivsel og positive arbejdsforhold prioriteres højt.
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, videreuddannelse, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.
  • At blive en del af en virksomhed i stor vækst.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent, Peter Marquardt på telefon 31695219 eller mail pm@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Projektleder til en afdeling i vækst (geotekniker, bygningsingeniør)