Projektleder

Projektleder
Ingeniør og teknik
LINK arkitektur
08/02/2019
Aarhus/København, Københavnsområdet
Søren Prehnum - tlf. 53 605 600
Del stillingsopslag

For vores kunde, LINK arkitektur, søger vi en projektleder.

Om LINK arkitektur

LINK arkitektur er blandt de førende arkitektvirksomheder i Skandinavien – både hvad angår omsætning, antal ansatte og antal udførte projekter pr. år. Virksomheden skaber værdi for både kunder og for samfundet ved altid at fokusere på kundernes forretning og myndighedernes behov. LINK arkitektur arbejder for at fremme en sammenhængende, bæredygtig samfundsudvikling. Virksomheden har 15 kontorer med mere end 470 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. LINK arkitektur tilbyder en solid kreativ styrke i hele Skandinavien. Senest har opkøbet af aarhus arkitekterne a/s i december 2016 styrket forretningen væsentligt i Danmark og inden for sygehussektoren i hele Skandinavien. aarhus arkitekterne har kontorer i København og Aarhus, og her er cirka 90 nye dygtige medarbejdere. aarhus arkitekterne skiftede den 27. februar 2017 navn til LINK arkitektur A/S.

Om jobbet

Til tegnestuen i Aarhus søger vi en uddannet arkitekt, civilingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende med min. 5 års dokumenterede referencer med styring af større byggeprojekter.

Dit overordnede ansvar bliver at styre større projekter (100 mill. og opefter).

 • Du har stærke kompetencer og gode erfaringer med projektledelse, du er energisk og skarp til at styre erhvervs-, bolig- og/eller skoleprojekter.
 • Du er en solid og selvstændig medarbejder, der formår at sikre fremdrift samtidig med, at du sikrer, at kvalitet og økonomi på projekterne styres sikkert i mål.
 • Du har evnen til at strukturere dit eget arbejde samt være en givende og samarbejdende inspirator for dine kolleger.
 • Du har lyst til og evner at bruge dine lederegenskaber og din gennemslagskraft til gavn for hele rådgiverteamet.

 

Om dig

Du er ambitiøs, kvalitetsbevidst, tænker i helheder, tværfaglig og kan inspirere og motivere dine omgivelser til at yde sit bedste. Du er en stærk kommunikator, der kan skabe overblik og sætte retning i en travl hverdag.

Du har

 • kendskab til projektstyringsværktøjer og projektstyring
 • overblik og god forståelse og indsigt i faseopdelte rådgivningsydelser
 • stærke juridiske kompetencer inden for aftale- og entrepriseret
 • kompetencer til at håndtere tid og økonomistyring
 • gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner        
 • 5 års dokumenteret projektstyringserfaring.

 

Du er gerne uddannet byggeøkonom eller projektleder.

Du tilbydes

En udviklende stilling i en af Skandinaviens mest spændende arkitektvirksomheder med højt til loftet og store muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt. Du får fleksible arbejdsvilkår samt et stærkt netværk af dygtige kolleger med stor professionel tyngde. Du vil få indfriet dine ambitioner om at deltage i spændende projekter med anvendelse af den nyeste teknologi. Du får en høj grad af indflydelse på jobbet og frihed til at træffe beslutninger og præge projekterne.

Arbejdssted: Aarhus/København.

Du kan læse mere om LINK arkitektur her.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, rekrutteringskonsulent Søren Prehnum på tlf. 53 605 600.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Projektleder