PTQ-tekniker

PTQ-tekniker
Ingeniør og teknik
Styropack A/S
24/05/2017
Glejbjerg, Sydjylland
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

Styropack logo

På vegne af Styropack A/S i Glejbjerg, søger vi, til nyoprettet stilling i PTQ (Production, Technology & Quality), en PTQ-tekniker med erfaring fra design af produktionsværktøjer.

Stillingen er for dig, som brænder for at forene projektarbejde, 3D-konstruktion og implementering i driften, og som kan indgå som specialist i en organisation bestående af erfarne kollegaer med et højt kompetenceniveau.

Om stillingen

Som PTQ-tekniker træder du ind i et dynamisk miljø, hvor mange opgaver og informationer er i luften, og hvor du er ankerpersonen, som skaber overblikket, rapporterer og sikrer styringen, fremdriften, og at opgaverne når i mål.

Arbejdsområdet som PTQ-tekniker relaterer sig især til produktionsværktøjer, materialer og kvalitetssikring, hvor din arbejdsdag i hovedtræk kommer til at vedrøre:

  • Udvikling og optimering af produktionsværktøjer i samarbejde med R&D-afdelingen, produktionsafdelingen og værktøjsleverandører. Ca. halvdelen af din tid forventes investeret i opgaver relateret til arbejdet vedrørende produktionsværktøjer.
  • Projektledelse på enkelte større og flere mindre projekter, der involverer interne funktioner og eksterne ressourcer som f.eks. leverandører i ind- og udland, og som ofte vedrører maskiner og produktionsteknisk udstyr.
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af diverse Q-specifikationer og Q-systemer, primært i forbindelse med afvigelser samt udviklingsprojekter, hvor du støttes op af Styropack’s interne HSEQ og Lean Six Sigma ressourcer.
  • Diverse ad hoc-opgaver bl.a. i samarbejde med teknisk service og vedligehold vedrørende indkøring og godkendelse af produktionsværktøjer m.v.

 

Om dig

Du er resultatorienteret og tænder på udfordrende opgaver og profitable resultater. Du er selvstarter, når alle fakta og informationer er undersøgt og tilgængelige, og du har fokus på detaljen og holder af variation og forandring.

Du har en logisk og systematisk tankegang og tager ansvaret inden for dit kompetence- og ekspertiseområde.  Du trives med at have mange bolde i luften på samme tid – og du holder aftalte deadlines.

Du er en drivende kraft og optimerer måden, der arbejdes på. Du har en positiv livsindstilling, er ærlig og evner at tale med kollegaer på alle niveauer og i alle funktioner.

Herudover forventer vi at:

  • Du er uddannet værktøjsmager og har videreuddannet dig til værktøjskonstruktør, ingeniør eller maskinmester.
  • Du er rutineret bruger af Solid Works eller lignende 3D-konstruktionssoftware og arbejder sikkert i Word og Excel.
  • Du har erfaring fra arbejdet i en produktionsvirksomhed inden for produktionsteknik, kvalitet eller udvikling.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 30 minutters kørsel fra virksomheden.

 

Har du kendskab til LEAN og/eller til Six Sigma vil det være en fordel, men ikke et krav.

Dine muligheder

Du tilbydes en udfordrende stilling i en velkonsolideret virksomhed med en international profil. Jobbet vil udfordre dig på alsidige opgaver, faglige og personlige udviklingsmuligheder i en god og positiv virksomhedskultur, hvor gagepakken også matcher dine kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til headhunter, Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf.: 3152 8191 eller til fabriks- og logistikchef, Jochen Mosbacher, Styropack A/S på 7979 8111.

 

_____________________________________________________________________________________________

Styropack logo

Styropack A/S udvikler og producerer emballager og tekniske emner i EPS (ekspanderet polystyren) og EPP (ekspanderet polypropylene) og andre skumplastmaterialer. Styropack A/S, med hovedsæde i Glejbjerg, beskæftiger ca. 130 medarbejdere på 3 produktionsenheder i Glejbjerg, Holeby og Maribo. Virksomheden ejes af den hollandske koncern, Synbra bv, der er blandt Europas førende udbydere af EPS og beslægtede skumplastmaterialer. 

Du kan læse mere om virksomheden på www.styropack.dk

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

PTQ-tekniker