Sales Engineer til betjening af nøglekunder og nye emner i Østdanmark

Sales Engineer, Øst
Salg og kommunikation
Diehl Metering ApS
26/08/2019
Esbjerg, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

For Diehl Metering, der er beliggende i Esbjerg, søger vi en erfaren Sales Engineer til at repræsentere Diehl Metering samt præsentere virksomhedens produktportefølje, som henvender sig til den danske forsyningsbranche inden for fjernvarme- og vandforsyning.

Om virksomheden

Diehl er en stor, international koncern med flere divisioner og ca. 16.000 medarbejdere på verdensplan. Diehl Metering er én af disse divisioner. Diehl Metering tæller ca. 2.000 medarbejdere på verdensplan. Med udgangspunkt fra det danske salgskontor opererer Diehl Metering som totalleverandør af målere og aflæsningssystemer til forsyningssektoren i Danmark. Virksomheden har ubetinget nogle af markedets førende teknologier inden for området.

Om jobbet

Du vil med reference til Head of Office i Esbjerg være en del af salgsteamet, der tager sig af nøglekunder og nye emner i Østdanmark.

Som Sales Engineer skal du repræsentere Diehl Metering og præsentere virksomhedens tekniske løsninger og servicepakker på markedet gennem strukturerede kundebesøg samt deltagelse i messer og kundearrangementer, som bliver organiseret af salgsafdelingen i Danmark. Marketingafdelingen i Tyskland vil også være en del af dagligdagen. 

For at opnå succes i stillingen, skal du have gode kommunikationsevner, både over for kunder, samarbejdspartnere og underleverandører samt virksomhedens øvrige kollegaer i Diehl Metering-koncernen.

Dit primære arbejdssted er i tilknytning til det danske hovedkontor i Esbjerg, med rejseaktiviteter til, i perioder, kunder i hele Danmark samt koncernens hovedkontor i Tyskland.

Dagligdagen vil også indeholde:  

 • Selvstændig opsætning af direkte og indirekte salgsstruktur for løsningssalget.
 • Fastsættelse af salgspriser med overvejelse af minimumspriser i samarbejde med Regional Sales Manager of Scandinavia.
 • Udvikling af forholdet til kunder og udnyttelse af nye forretningssegmenter såvel som markedsanalyser – og konkurrencesituationen.
 • Støtte Head of Office og General Manager i realiseringen af de definerede strategiske mål.
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af rullende salgsforecast i overensstemmelse med det af virksomhedens udarbejdede oplæg.
 • Tilbudsberegning på baggrund af udbud.

 

Om dig

Du er energisk, udadvendt og har let ved at skabe langvarige relationer. Du er en ligefrem og omgængelig person, der evner og formår at kommunikere i øjenhøjde på alle niveauer.

Du har et stort personligt drive, som meget gerne må smitte af. Du er god til at se og udnytte muligheder, er i besiddelse af samarbejdsevner og et godt humør. Det er naturligt for dig at samarbejde på tværs af organisationen.

Du har en uddannelse inden for el, IT, måleteknik, eller har anden tilstrækkelig teknisk viden. Du skal kunne skabe relationer på en troværdig og saglig måde, da du vil komme til at samarbejde med beslutningstagere, der både kan være fra den tekniske og ledelsesmæssige kundegruppe.

Det forventes, at du har kendskab til

 • Windows platform
 • MS Office-pakke (højt niveau).

 

Vi forventer, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forretningsniveau. Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til svensk.  

Virksomheden tilbyder dig

En spændende og udviklende stilling i en virksomhed i vækst, hvor du får et selvstændigt ansvar og store muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Du vil få en attraktiv gage, der modsvarer dine kvalifikationer, derudover pension, sundhedsforsikring og bilordning. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Sales Engineer til betjening af nøglekunder og nye emner i Østdanmark