Salgsorienteret Account Manager til IT- og automationsbranchen

Salgsorienteret Account Manager
Salg og kommunikation
Tricon Techsoft A/S
08/12/2017
Kolding, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af Tricon Techsoft A/S, der er et datterselskab af Tricon International A/S, søger vi en salgsorienteret Account Manager til IT- og automationsbranchen. Du skal være den, der i samarbejde med den øvrige ledelse, udvikler forretningen – også i forbindelse med nye kundesegmenter.   

Om virksomheden

Tricon Techsoft A/S er et datterselskab i Tricon-koncernen og har eksisteret siden 1991. Virksomheden er i vækst og har på nuværende tidspunkt 25 medarbejdere, fordelt på henholdsvis PLC/automation og en dataafdeling, der arbejder efter nogle sunde værdier og holdninger i forhold til at drive virksomhed.

Virksomheden har primært fokus på projektorienterede opgaver, hvor man analyserer, designer og udvikler sine kunders idéer til færdige løsninger. Herunder har man meget fokus på at vælge opgaver, som både er spændende og udviklende at arbejde med.

Om jobbet

Du skal bidrage til udviklingen og udvidelsen af Tricon Techsoft A/S’ forretningsgrundlag, bl.a. ved integration af Tricon Data, i den industrielle automationsbranche gennem strategisk salg af highlevel softwareydelser på nye markeder i automationsbranchen.

Jobbet kan også indebære projektledelse af større software- og automationsprojekter, hvor du vil være bindeleddet mellem kunde og Tricons projektteam.

Du bliver en del af strategi- og ledergruppen hos Tricon Techsoft A/S med reference til direktionen, hvorfor det forventes, at du kan bidrage med relevante strategiske kompetencer.

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Kundepleje og relationssalg til eksisterende kunder i IT- og automationsbranchen.
  • Strategisk salg af IT- og automationsydelser til nye kundesegmenter.
  • Key account funktion for udvalgte kunder.
  • Kalkulation og økonomiansvar i egne projekter.
  • Branding og markedsføring.

 

Om dig

Det er vigtigt, at du har en personlighed, der passer ind i virksomheden, med fokus på en venlig og imødekommende tilgang, og at du trives i samarbejdet med kunder og kollegaer. Du er en holdspiller og har stor interesse for IT og automation samt udvikling generelt.

Som person kan du nikke genkendende til følgende:

  • Erfaringer fra lignende job, hvor salg af IT- og automationsydelser har været din primære opgave.
  • Du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier.
  • Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt.
  • Du sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Virksomheden tilbyder dig

Tricon Techsoft A/S tilbyder dig en udfordrende og varieret stilling, med høj grad af involvering, i en dynamisk organisation, der er kendetegnet ved et uformelt arbejdsmiljø. Virksomheden er meget udviklingsorienteret og har et stort fokus på, at medarbejderne understøtter hinanden, at ingen er bange for at spørge om hjælp, og at der løftes i samlet flok.

Har du brug for faglig opgradering, vil du naturligvis blive det tilbudt.

Løn og ansættelsesvilkår vil naturligvis modsvare dine kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent/headhunter Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Salgsorienteret Account Manager til IT- og automationsbranchen