Senior projektchef

Senior projektchef
Ingeniør og teknik
Züblin A/S
05/09/2018
Søborg, Københavnsområdet
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

På vegne af vores kunde Züblin A/S, søger vi en projektchef (bygningsingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør). Züblin A/S har vundet flere spændende byggeprojekter og vil derfor styrke organisationen i København med yderligere en projektchef.

Om virksomheden

Züblin A/S er en dansk entreprenørvirksomhed med lokalt markedskendskab og international styrke. De tilbyder ydelser inden for fundering, anlægsbeton, infrastruktur og nøglefærdigt byggeri af højeste kvalitet. Züblin A/S er en del af STRABAG, én af de førende europæiske teknologikoncerner i bygge- og anlægsbranchen. Koncernen giver virksomheden et stærkt finansielt grundlag at drive forretning på samt mulighed for at trække på international ekspertise fra den tekniske division. STRABAG-koncernen har knap 72.000 ansatte og en årsomsætning på omkring 100 mia. kroner, hvoraf cirka 1 % genereres i Danmark. Züblin A/S er en ikke-diskriminerende arbejdsplads, og alle med relevant faglig baggrund opfordres til at søge stillingen, uanset køn, etnisk og national oprindelse, religion eller fysiske og psykiske handicap.

Få mere information på www.zueblin.dk

Om jobbet

Som senior projektchef i Byggeri får du det fulde ansvar for konkrete byggeprojekter, som gennemføres i partnering, hoved- eller totalentrepriser. Du bliver inddraget i nye projekter på et tidligt stadie og bliver således ansvarlig for hele processen, lige fra tilbudsstadiet til aflevering af den færdige bygning, herunder tid, kvalitet og økonomi. 

Du får ansvaret for en projektorganisation bestående af kompetente og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Det bliver din opgave at sikre, at det faglige niveau fastholdes og udvikles yderligere. 

Dine primære opgaver:

 • Du får ansvaret for udførelsen af projekter og ledelse af projektmedarbejderne. 
 • Du leder udarbejdelsen af det tilbud, du siden hen skal udføre, i samarbejde med et tilbudsteam, rådgivere m.m. 
 • Du har kontakten til bygherrer, myndigheder, udvalgte leverandører m.m. 
 • Du har det overordnede ansvar for rettidigt projektgrundlag for udførelsen. 
 • Du er overordnet ansvarlig for tid, økonomi, kvalitet og arbejdsmiljø. 

 

Dine kvalifikationer og dig som person:

 • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller tilsvarende, gerne suppleret med en økonomisk efteruddannelse, og du har solid erfaring med styring af komplekse byggeprojekter. 
 • Som leder går du forrest med en åben og transparent ledelsesstil, og du tror på, at “Teams Work” er vejen til succes. 
 • Det er vigtigt, at du kan begå dig i en international organisation, hvor dine tværkulturelle kommunikations- og samarbejdsevner bliver helt afgørende for din succes. 
 • Du taler godt dansk og er forhandlingsvant på engelsk. 

 

Virksomheden tilbyder

Med base i Søborg, København, vil dit daglige arbejde foregå i samarbejde med et internationalt team af erfarne kollegaer.

Züblin tilbyder en udfordrende og ambitiøs arbejdsplads på nogle af Københavns mest markante projekter. Derudover et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som du selv er med til at præge i en organisation, som er i vækst og bygger nogle af de største og mest bemærkelsesværdige byggerier i Danmark.

Arbejdssted: Søborg.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Jonas Jørgensen på telefon 31528191 eller mail: jj@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Senior projektchef