Senior software valideringsingeniør

Valideringsingeniør
Ingeniør og teknik
AN GROUP A/S
22/10/2018
Kalundborg eller Lynge, Region Sjælland
Susanne Worm - tlf.: 60 21 79 16
Del stillingsopslag

På vegne af AN GROUP A/S søger vi en ingeniør til softwarevalidering.

Om virksomheden

AN GROUP er en innovativ og ambitiøs ingeniørvirksomhed, som skaber IT-styring og automation af produktionsudstyr af højeste internationale standarder. Kunderne er de største medico- og farmavirksomheder i Danmark. I dag har virksomheden 50 medarbejdere. Firmaet har fortsat stor vækst og har derfor brug for nye medarbejdere.

AN GROUP leverer den bedst mulige løsning til den enkelte virksomhed på grundlag af mangeårig erfaring, konkret viden og uafhængighed til leverandører af systemsoftware og udstyr.

Firmaet har vundet prisen for ”the top 100 best IT-companies” inden for industrial IT-solutions i 2015.

Om jobbet                

Du bliver som software valideringsingeniør en del af virksomhedens valideringsteam, hvor du får 6 kollegaer, der har forskellige baggrunde inden for compliance og validering. Dit fokusområde bliver softwarevalidering, og efter en grundig oplæring kommer du til at køre dine egne kundeprojekter inden for medico og farma.

Du vil som konsulent arbejde med unikke og skræddersyede kundeløsninger, hvor hvert projekt er forskelligt, og du er med i hele forløbet. Helt konkret sikrer du, at softwaren på kundernes produktionsudstyr lever op til regulative myndighedskrav og specifikationer. I samarbejde med embedded-udvikler tester og validerer du eksisterende og nye softwaresystemer og automationsudstyr, der styrer produktionen af eksempelvis diabetesudstyr og tabletblisterpakker.

Dine opgaver vil yderligere være:

 • Kravspecifikationer og risikovurderinger
 • Testprotokoller og testplaner
 • Afrapportering.

 

Om dig

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør/tekniker, laborant eller anden relevant naturvidenskabelig uddannelse, gerne inden for software, automation, kemiteknik etc. Du er måske allerede konsulent i dag eller har lyst til at prøve udfordringen.

Desuden har du:

 • Minimum 4 års erfaring med validering og compliance inden for life science.
 • Erfaring med udstyrs- og softwarevalidering.
 • Kendskab til GMP, GAMP5 og 21CFR Part 11.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

 

Det er vigtigt for dig, at du har en varierende og udfordrende hverdag, hvor du styrer projekterne og skaber resultaterne. Du er udadvendt, løsningsorienteret, arbejder selvstændigt, men også i teams, kundeorienteret samt god til at tilpasse dig kundernes virksomhedskultur.

Det er en fordel, hvis du:

 • Har kendskab til risikovurdering og dataintegritet.
 • Har kørekort og egen bil  (kørselspenge afregnes efter statens takster).

 

Virksomheden tilbyder

Du vil som ansat i AN GROUP få en spændende og meget varieret hverdag, hvor du deltager i udvikling, etablering og optimering af systemer på et niveau, som sikrer kunderne de optimale forretningsmæssige fordele. Herudover tilbydes:

 • En attraktiv løn efter kvalifikationer.
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, med spændende opgaver i en internationalt orienteret virksomhed.
 • Et behageligt arbejdsklima med en god og uformel tone og frihed under ansvar, i en virksomhed med en meget flad organisation.

 

Som konsulent vil du på nogle opgaver sidde hos kunder, som primært er på Sjælland, på andre opgaver udfører du arbejdet enten fra kontoret i Kalundborg eller Lynge. Det aftaler du selv med kunden.

Ca. halvdelen af din tid vil typisk være ude hos kunderne, hvorfor der hver fredag holdes statusmøder for at sikre en god og sund tilknytning til firmaet. Der indbydes også løbende til en række sociale arrangementer som f.eks. teambuilding, skiferier eller en tur i teatret.

Der kan forekomme besøg hos kunder i Europa, så regn med nogle få rejsedage om året.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Rekrutteringskonsulent Susanne Worm, tlf.: 60 21 79 16 eller sw@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Senior software valideringsingeniør