Senior valideringsingeniør

Senior valideringsingeniør
Ingeniør og teknik
Confirm A/S
04/04/2018
Roskilde, Københavnsområdet
Susanne Worm - tlf.: 60 21 79 16
Del stillingsopslag

 

På vegne af Confirm A/S søger vi en senior valideringsingeniør.

Om virksomheden

Confirm A/S har eksisteret i 11 år og er en veldrevet, ambitiøs ingeniørvirksomhed, som leverer automations- og valideringsløsninger i høj kvalitet til virksomheder inden for pharma, medical devices og andre GxP-regulerede virksomheder. I dag har virksomheden 15 medarbejdere og er i fortsat vækst. Confirm A/S ligger i Roskilde og har en mindre afdeling i USA.

Confirms kvalificerings- og valideringsydelser rummer f.eks.:

 • Projektledelse, heraf gennemførelse af valideringsprojekter samt produktuafhængigt indkøb og kvalificering af bl.a. nyt laboratorieudstyr, større klimafaciliteter, autoklaver eller lignende.
 • Gennemførelse af alle faser i et projekt, fra design til idriftsættelse, med eksperter inden for automation og validering.
 • Udarbejdelse af dokumentation og den praktiske udførelse af validerings- og kvalificeringstest i henhold til både danske, europæiske og amerikanske krav.

 

Confirm lægger vægt på, at tingene gøres på en ordentlig, ærlig, uformel og direkte måde, med respekt for kunder og kollegaer. Confirm efterlever et enkelt ’no-nonsens’ princip. Der er derfor ingen bureaukrati, ingen politiske dagsordener og altid direkte adgang til beslutningstager. Andre nøgleværdier er: respekt og rummelighed, integritet, troværdighed og en humoristisk omgangstone. Én af Confirms værdier er, at det skal være det bedste sted at arbejde!

Firmaet er flere gange kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen, senest i 2017.

Om jobbet                

Du bliver en vigtig brik i den videre udvikling af en ambitiøs valideringsgruppe, der sætter barren højt. Gruppen består i dag af 4 dygtige specialister.

Du vil som konsulent anvende en større del af din tid ude hos kunderne, og du får mulighed for at arbejde for en meget varierende kundegruppe og få inspiration og lejlighed til at finde de bedste løsninger, der sikrer kunderne effektive kvalificerings- og valideringsløsninger med høj kvalitet. Du får mulighed for at få stor medindflydelse på både proces og resultater.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Validerings- og kvalificeringsopgaver, lige fra planlægning til udførelse og afrapportering.
 • Cleaning validation (f.eks. vaskemaskiner, procesanlæg).
 • Termisk validering (f.eks. klimarum, autoklaver, procesanlæg).
 • Mulighed for undervisning i specialistområderne.

 

Om dig

Du lægger vægt på en varierende og udfordrende hverdag, hvor du med stor selvstændighed gennemfører egne projekter, videndeler med dine kollegaer og samarbejder med førende pharmavirksomheder.

Du har en ingeniøruddannelse i form af diplom eller kandidat, f.eks. inden for kemi, farmaceut eller tilsvarende.

Vi forventer, at du:

 • Har min. 5 års erfaring fra GMP-industrien inden for kvalificering og validering.
 • Har solid erfaring i cleaning validation og/eller termisk validering.
 • Har praktisk erfaring med planlægning og gennemførelse af kvalificering- og valideringsopgaver.
 • Har erfaring med begreber som VP, URS, IQ/OQ/PQ, CV og termisk validering.
 • Er yderst selvkørende med fokus på høj faglighed.
 • Kan skabe og bevare overblikket og tage ansvar.

 

Det er en fordel, hvis du:

 • Har projektledelseserfaring.
 • Solid erfaring med kvalificering af automatiseret udstyr.
 • Kendskab til øvrige GxP-områder såsom GDP, GLP og medical devices.

 

Confirms arbejde er betydningsfuldt, og derfor stilles der store krav til kvaliteten af dit arbejde. Confirm har fokus på løbende dygtiggørelse og ikke mindst god dialog. Udvikling af jobbet og alsidighed i arbejdsopgaverne – herunder kompetenceudvikling, så du er mere fleksibel i forhold til nye arbejdsopgaver er også nogle af Confirms fokuspunkter.

Virksomheden tilbyder

Du bliver ansat i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at være en vigtig medspiller i udviklingen af et strategisk område.

Udover at tilbyde konsulentbistand til kunderne har Confirm også specialiseret sig i fagrelateret undervisning og tilbyder derfor mange kurser med fokus på praktisk anvendelse af GAMP 5, SattLine programmering, dataintegritet og forskellige specialkurser.

I Confirm er der højt til loftet og en hurtig vej til beslutningerne. Der er plads til stor selvstændighed og medindflydelse. Nye ideer og initiativer bydes også gerne velkommen.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Rekrutteringskonsulent Susanne Worm tlf.: 60 21 79 16 eller sw@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Senior valideringsingeniør