Servicechef til EL:CON Viborg

Servicechef
Ledelse med personaleansvar
EL:CON A/S
29/11/2018
Viborg, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af EL:CON A/S, der er en national, vækstorienteret virksomhed inden for el-tekniske løsninger, søger vi, med reference til direktøren for region Midt-Vest, en servicechef med stærk forretningsmæssig og menneskelig forståelse. Har du drivet og en stor portion lyst og vilje til at udvikle markedspotentialet gennem synliggørelse og tilstedeværelse, så er denne stilling måske den rette for dig?   

Om virksomheden

EL:CON er en solid, landsdækkende installatørvirksomhed med mere end 750 medarbejdere på landsplan, heraf 20% lærlinge. Virksomhedens bredde i el-tekniske kompetencer og  landsdækkende net af lokale afdelinger betyder, at virksomhedens kunder altid kan trække på tekniske specialister og kompetente ressourcer inden for blandt andet sikring, elinstallation, bygningsautomatik, energioptimering, indeklima, automation, termografering, IT og data samt trafik og infrastruktur. EL:CON er ejet af energiselskabet NRGi. 

Om jobbet

Du vil få ansvaret for at udvikle den lokale afdeling med et direkte ledelsesansvar for afdelingens serviceledere. Dine primære opgaver vil være ledelse og udvikling af afdelingen og dens medarbejdere herunder økonomisk ansvar for afdelingens driftsbudget, ledelsesrapportering, overblik / opfølgning / optimering på igangværende opgaver, overordnet salg og ekstern relationsopbygning samt profilering af afdelingens og virksomhedens kompetencer.

Det er ligeledes vigtigt at sikre et godt samarbejde med andre afdelinger og evnen til at se muligheder på tværs af afdelingerne ift. kundernes behov samt indgå i tilbuds- og kontraktarbejde. Det vil også være din opgave at opsøge potentielle kunder samt deltage i relevante netværk.

Du vil med andre ord få brug for din ledelseserfaring fra serviceverdenen kombineret med stor skabertrang samt lyst og vilje til at opnå resultater gennem og med mennesker. Din evne til at kombinere teknik, forretningsmuligheder og økonomisk ansvarlighed vil du få brug for, når du skal prioritere afdelingens opgaver og overordnede indsatsområder.

Nogle af dine succeskriterier vil være fastholdelse, sikring og udvikling af afdelingens kompetencer og definere indsatsområder, der internt som eksternt vil bidrage til lønsom vækst i en virksomhed, som er vækstorienteret. Samtidig hermed skal du sikre, at synergierne og mulighederne ved at være lokalafdeling i en stor virksomhed udnyttes og medvirker til at sikre den rette holdånd.

Afdelingens aktiviteter er helt overvejende rettet mod erhverv og industri og tilbyder alle former for tekniske installationer inden for el. Dit fokus er overordnet set rettet mod øgede markedsandele og øget lønsomhed i aktiviteter gennem nærvær, god kommunikation, udviklingsinitiativer og evnen til at skabe nye forretningsmuligheder.

Om dig

Du er en handlekraftig hands-on type, som går forrest og er i stand til at sikre, at der er retning og fremdrift på aktiviteter, så  ”de skibe, der sættes i søen, også sejles i havn”.

Du er udadvendt og god til at opbygge professionelle relationer til gensidig værdi, ligesom du naturligt arbejder på de indre linjer med dit teams opbakning til, og forståelse for, de mål og krav, som du/I sætter for at sikre den lønsomme vækst.

Du er en stærk kommunikator i både skrift og tale og har det også fint med at præsentere i plenum. Som leder er du synlig og nærværende og evner at få folk med dig, så de ønskede resultater opnås.

Du trives med relationsopbygning og er god til vidensdeling. Du ser gerne dig selv udvikle dig sammen med organisationen, hvor den positive udvikling kan afføde gode karrieremæssige udviklingsmuligheder.

Du har en el-teknisk baggrund evt. suppleret med en økonomisk overbygning samt flere års erfaring med både direkte ledelse og løsnings- og projektsalg.

Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med alle medarbejdere og alle kundetyper.

Virksomheden tilbyder dig

Du vil i EL:CON få velordnede arbejdsforhold med stor frihed under ansvar,  og du vil blive en del af et professionelt team med gode kollegaer. Du kommer til at arbejde i en spændende og vækstorienteret virksomhed, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår der modsvarer dine stærke kvalifikationer – med sundhedsforsikring, pension, bil og diverse personalegoder.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Servicechef til EL:CON Viborg