Serviceleder til EL:CON Holstebro

Serviceleder
Ingeniør og teknik
EL:CON A/S
27/11/2018
Holstebro, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af EL:CON A/S, der er en vækstorienteret el-virksomhed med afdelinger over hele landet, søges en serviceleder til serviceafdelingen i Holstebro. Din primære opgave er at styre og koordinere opgaver og projekter, så de afsluttes til aftalt tid, kvalitet og kundens tilfredshed. 

Om virksomheden

EL:CON er en solid, landsdækkende installatørvirksomhed med mere end 750 medarbejdere på landsplan, heraf 20% lærlinge. Virksomhedens bredde i el-tekniske kompetencer og landsdækkende net af lokale afdelinger betyder, at virksomhedens kunder altid kan trække på tekniske specialister og kompetente ressourcer inden for blandt andet sikring, el-installation, bygningsautomatik, energioptimering, indeklima, automation, termografering, IT og data samt trafik og infrastruktur. EL:CON er ejet af energiselskabet NRGi. 

Om jobbet

Som serviceleder bliver du en del af EL:CON, der er en af Danmarks største el-tekniske virksomheder. Du kommer til at indgå i afdelingens lederteam, og du vil få mange kompetente kollegaer, som du kan sparre med. Virksomheden har et stort fokus på at udvikle sine ledere, hvor der lægges vægt på at klæde den enkelte leder godt på til at få succes i lederrollen. 

I det daglige refererer du til servicechefen og får primært ansvaret for en del af virksomhedens eksisterende industri- og erhvervskunder. Det bliver din opgave at sikre et godt samarbejde og tilfredshed hos disse kunder. 

Din hverdag byder på megen aktivitet med opgaver, som blandt andet omfatter planlægning, ressourceallokering, optimering af arbejdsprocesser, opgavestyring, kvalitetssikring og tilbudsgivning. Ligeledes sikrer du, at de lovmæssige såvel som EL:CONs krav til sikkerhed på opgaverne overholdes.

Du møder hver dag kollegaer, der er klar til, at du sætter retning og udvikler dem i jobbet. Det sker blandt andet gennem jævnlig sparring og MUS-samtaler. Du har fokus på trivsel og den rette motivering af dine medarbejdere. Derudover er du med til at sætte dit team, ligesom du får til opgave at sikre, at afdelingens medarbejdere har de relevante faglige kvalifikationer og kompetencer ift. servicering af afdelingens kunder nu og i fremtiden.

Om dig

Du er uddannet elektriker, evt. elinstallatør, og gerne med flere års erfaring – evt. kombineret med en lederuddannelse. Som person har du højt humør og en energi, der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du er målrettet og tager et stort ejerskab for dine opgaver.

Du er kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så aftaler gennemføres rettidigt og tilfredsstillende.

Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med alle niveauer af medarbejdere og alle kundetyper.

Som person kan du nikke genkendende til følgende:

 • Er teknisk velfunderet og kan komme med input til andre løsningsmuligheder.
 • Er dygtig til at lede teknikere og sikre dem faglig sparring.
 • Har erfaring med industriservice og er el-fagligt stærk, med fokus på arbejdsmiljø.
 • Er selvmotiverende og har lyst til at udvikle egne arbejdsområder.
 • Kan bevare overblikket i pressede situationer.
 • Kan agere professionelt i en dynamisk organisation, hvor dagen ofte byder på ikke planlagte udfordringer.

 

Det vil være et ekstra plus, hvis du har kendskab til Navision og kalkulation i Kalkia eller Calvin.

Virksomheden tilbyder dig

Du vil i EL:CON få velordnede arbejdsforhold med stor frihed under ansvar, hvor du bliver en del af et professionelt team med gode kollegaer. Du kommer til at arbejde i en spændende og vækstorienteret virksomhed, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår der modsvarer dine stærke kvalifikationer. Derudover sundhedsforsikring, pension, bilordning og mulighed for målbaseret bonus.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Serviceleder til EL:CON Holstebro