Serviceleder

Serviceleder
Ingeniør og teknik
El-team Vest A/S
05/07/2019
Horsens, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

På vegne af vores kunde, El-team Vest A/S, søger vi en serviceleder, der vil være en del af en vækstorienteret elvirksomhed, der har til huse i nyrenoverede lokaler, som ligger tæt ved motorvejen nord for Horsens. Din primære opgave vil være at opbygge og etablere virksomhedens serviceafdeling.

Om virksomheden

El-team Vest A/S, der har eksisteret i mere end 10 år, var ved opstarten alene orienteret mod el-entrepriser. Siden er virksomheden vokset betydeligt såvel inden for el-entrepriser, men også med øvrige aktiviteter inden for serviceopgaver, tyveri-, overvågnings- og sikringsanlæg samt større brandanlæg og KNX-styringer. Virksomhedens aktiviteter udføres over hele landet, dog med hovedvægten i det østjyske.

Virksomheden har i dag mere end 50 medarbejdere, der trives i et effektivt og uhøjtideligt miljø. Domicilet er i nyrenoverede, lyse lokaler og ligger i landlige omgivelser tæt ved motorvejen nord for Horsens.

Om jobbet

Som serviceleder hos El-team Vest A/S bliver du en del af ledergruppen, og du får ansvaret for serviceopgaver og mindre el-entrepriser hos virksomhedens eksisterende industri- og erhvervskunder. Det bliver din opgave at sikre et godt samarbejde og tilfredshed hos disse kunder.

Du tilbydes ansættelse i en økonomisk sund virksomhed med en fri omgangstone og godt humør, hvor alle søger at bidrage til fællesskabet, og du bliver en del af et ungt team med et stort drive, hvor alle hjælper hinanden. Et fagligt spændende og udfordrende job med mange forskelligartede opgaver, som vil kunne udvikle dig yderligere, såvel fagligt som menneskeligt.

Dine primære opgaver vil være:

 • udvide, opbygge og sætte dit eget præg på serviceafdelingen
 • godkendelse af fakturaer og timesedler
 • kalkulation og projektering (i mindre omfang) af serviceopgaver
 • indkøb i samarbejde med indkøber
 • ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring på serviceopgaver
 • økonomistyring af servicearbejde samt månedlig økonomisk opfølgning med ledelsen
 • samarbejde mellem afdelingerne brand og sikring samt entrepriseafdeling.

 

Om dig

 • Du er uddannet elektriker eller elinstallatør og har gerne nogle års erfaring. Du har gode kompetencer inden for industri f.eks. produktionsmiljøer og kan indgå og arbejde i teams, men samtidig formår du at arbejde selvstændigt.
 • Du har fokus på trivsel og den rette motivering af dine medarbejdere, ligesom du har til opgave at sikre, at afdelingens medarbejdere har de relevante faglige kvalifikationer og kompetencer ift. servicering af afdelingens kunder nu og i fremtiden.
 • Du arbejder målrettet og professionelt og tager ejerskab for dine opgaver, hvorfor opgaverne altid udføres tilfredsstillende lønsomt og rettidigt.
 • Du er i stand til at kommunikere bredt og med mennesker på alle niveauer, fra yngste lærling til øverste direktør. Det forventes, at du som person arbejder for at bidrage til fællesskabet, og du har et godt humør, er proaktiv og handlekraftig.

 

Virksomheden tilbyder dig

Løn og ansættelsesvilkår, der modsvarer dine stærke kvalifikationer, forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Serviceleder