Servicetekniker – elektriker, automation

Servicetekniker – elektriker, automation
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
01/04/2017
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

holtec logo

På vegne af klient, HOLTEC Automatic A/S, søger vi en kørende servicetekniker – elektriker, automation –

til Esbjerg.

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed indenfor styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf 2/3 indenfor software og konstruktion og 1/3 indenfor montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 4 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning og Svendborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

Om dig og jobbet

Vi søger en servicetekniker, som fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. En fuld udstyret gulpladebil vil være dit primære værktøj, hvorfra du selv planlægger din dag og foretager lige dele ”brandslukning” og planlagte idriftsættelser af maskiner og almindelig service. Stillingen vil omfatte forskelligartede opgaver såsom fejlfinding, service, retrofit, indkøring af maskiner, elmontage samt test og kvalitetskontrol, både på værkstedet i Esbjerg og hos virksomhedens kunder primært i Jylland.

Vi forventer endvidere, at du:

  • Arbejder fleksibelt og selvstændigt, og ser det som en naturlig ting, at du først kører hjem, når kundens maskine kører igen.
  • Har en god logisk sans og er en god problemløser, der ikke går i panik, når en produktionslinje står stille.
  • Har en baggrund som elinstallatør, faglært tavlemontør, elektriker, industrielektriker, softwareudvikler eller tekniker.
  • Er indstillet på ca. 30 rejsedage pr. år, hvor man ikke er hjemme til spisetid. Det vil primært være i Danmark og de nordiske lande.
  • Har erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til selv at planlægge din dag.
  • Har kendskab til forskelligt PLC software såsom Siemens, Bechhoff, Allan Bradley og Omron, som minimum på fejlretningsniveau, og du er nysgerrig efter at lære mere.
  • Taler og skriver flydende dansk samt engelsk på rimeligt niveau.
  • Højt humør også i travle perioder.

 

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til fleksible arbejdstider og en arbejdsdag i en uformel og glad kultur, hvor du selv kan være med til at planlægge din dag. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Carsten Pedersen tlf.: 40713213 eller cp@pay-back.dk .

 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Servicetekniker – elektriker, automation