Fleksibel servicetekniker med speciale i netværksteknologi

Servicetekniker
Ingeniør og teknik
07/05/2019
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213 eller Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af mindre servicevirksomhed i en spændende international niche, søger vi en nysgerrig og fleksibel servicetekniker, der brænder for elteknik og/eller netværksteknologi til både on- og offshoresektoren.

Om virksomheden

Virksomheden er en veldrevet og konsolideret servicevirksomhed i Esbjerg, som har særlig ekspertise inden for en efterspurgt teknisk niche. Kundegruppen indeholder nogle store internationale kunder.

Virksomheden har et stærkt, ungt team af specialister, der arbejder ud fra kontoret med rejser internationalt. Virksomheden er kendt for en høj grad af kvalitet, ekspertise, fleksibilitet og kundeservice og har gennem sin levetid været i konstant udvikling.

Vil du med på et vinderhold, der sætter kunden i centrum, så søg jobbet herunder.

Om jobbet

Fra kontoret i Esbjerg vil du komme til at arbejde med projektering, dokumentation samt opbygning og test af systemer. Installation, service og vedligeholdelse af systemerne vil foregå hos kunderne i hele verden, dog primært Nordsøen. Det kan både være offshore og onshore.

Du vil få den fornødne oplæring, både hands-on og i form af relevante kurser og certificeringer. Du vil naturligvis få den fornødne støtte, og du vil opleve en kultur præget af tæt samarbejde imellem kollegaer. Som servicetekniker får du dine egne opgaver og kunder, når du er klar til det. Dine kunder kan have anlæg såvel i Danmark som i udlandet, og der må derfor påregnes en del rejseaktivitet.

Udgangspunktet for dit arbejde er kontoret i Esbjerg, men da nogle af opgaverne er så specialiserede og komplicerede, vil der komme perioder, hvor det er nødvendigt at sidde hos kunden.

Om dig

Du er tekniker eller ingeniør – gerne med erfaring eller interesse i netværksteknologi. Din indgang til jobbet kan være mange. Du kan have en relevant teknisk baggrund som f.eks. uddannet tekniker, it- og elektronikteknolog, datafagtekniker, radiotekniker, el-/svagstrømsingeniør, technical manager offshore eller lignende relevant uddannelse, kombineret med nogle års praktisk erfaring og eventuelt med Cisco-certificeringer.

Du har en grundlæggende viden inden for IP-baseret netværk, radioteknologier og/eller elteknik, gerne med erfaring fra branchen. Du taler og skriver dansk og engelsk.

Virksomheden er vellidt af sine kunder, da virksomheden er meget serviceminded, ser på kundernes behov og påtager sig ansvaret for, at opgaven løses, uanset teknisk kompleksitet og tidsramme. Det er den samme kvalitet, vi søger hos dig.

Du kender til og kan anvende IT-systemer uden problemer. Du har erfaring med og lyst til at arbejde i ind- og udland med et bredt udsnit af teknologier som Cisco-netværk, fiber, netværk og radiosystemer, Tetra Microwave radio.

Som person er du

 • serviceminded, fleksibel og villig til at lære
 • energisk, aktiv og positiv
 • selvdreven, initiativrig og ansvarsbevidst
 • åben, ærlig og en god teamplayer
 • indstillet på forventet 60-100 dages rejseaktivitet om året – varierer år til år
 • ikke afskrækket af store højder og vand ved offshore-arbejde.

 

Bosiddende i rimelig køreafstand til Esbjerg eller er indstillet på at flytte.

Det er ikke nødvendigt, at du allerede har bogen fuld af offshorecertifikater/-tilladelser, virksomheden vil gerne investere i dig og betale relevante kurser for dig, for at du kan komme offshore. Det vigtigste er viljen og lysten.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i en niche, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur, hvor vidensdeling er i centrum. Mulighed for kurser og uddannelse. Stillingen aflønnes i forhold til krav og kompetencer med en fast løn, pension samt tillæg ved offshore/rejseaktivitet, fri telefon, internet, kantineordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213, cp@pay-back.dk eller seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 50 555 666, tl@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Fleksibel servicetekniker med speciale i netværksteknologi