Shop Manager, sportsvæddemål

Shop Manager
Ledelse med personaleansvar
Cashpoint Denmark ApS
13/01/2020
København, Københavnsområdet
Tina Lykke Lang - tlf. 50 42 18 14
Del stillingsopslag

På vegne af vores kunde CASHPOINT, søger vi ansvarsbevidste og servicemindede medarbejdere til jobbet som Shop Manager til væddemålsbutikker i København.

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. Cashpoint har på kort tid positioneret sig som den næststørste udbyder af sportsvæddemål i kiosker o.l. i Danmark, målt på antal forhandlere.

Om jobbet

Som Shop Manager bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og drift af butikken, men indgår også i det daglige arbejde med salg af sportsvæddemål, og du sørger for, at kunderne altid oplever butikken ren og indbydende. Med reference til Business Area Manageren vil du få ansvaret for ledelse af personalet samt udarbejdelse af vagtplaner. Du vil ligeledes skulle forestå udarbejdelse af diverse opgørelser ifm. butikken, herunder bl.a. status/optælling samt kasseafstemninger o.lign.

Arbejdstiden vil være 37 timer pr. uge, primært i dagtimerne, men aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Vil du være med? Vores krav til dig

Du skal inspirere dit team af medarbejdere til at give butikkens kunder en rigtig god oplevelse. Med et glimt i øjet, et smil på læberne – og ikke mindst i stemmen, skal du brænde helhjertet for at hjælpe, vejlede og assistere butikkens kunder. Det vil være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, vi har ansat, der gør forskellen.

  • Du er serviceminded, robust og er indstillet på at lægge en stor arbejdsindsats i butikken.
  • Du er sportsinteresseret og har evt. et kendskab til sportsvæddemål.
  • Du er mødestabil, pligtopfyldende og fleksibel.
  • Du har erfaring med kundebetjening.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt, gerne vedhæftet et vellignende foto. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse direkte til Cashpoint att. Business Area Manager Besir Sabani, tlf. 53 86 36 64 eller Pay-Back specialist rekruttering, Tina Lykke Lang, tlf. 50 42 18 14.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Cashpoint

Cashpoint er grundlagt i 1996. Siden da har Cashpoint positioneret sig som én af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt.

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dk

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Shop Manager, sportsvæddemål