Shop Manager

Shop Manager
Ledelse med personaleansvar
Cashpoint
09/11/2017
København, Københavnsområdet
Tina Lykke Lang - tlf.: 50 42 18 14
Del stillingsopslag

Billede1

På vegne af vores kunde CASHPOINT, søger vi en ansvarsbevidst og serviceminded Shop Manager til væddemålsbutik i København.

Cashpoint er en ledende østrigsk bookmaker og er en ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. Cashpoint har på kort tid positioneret sig som den næststørste udbyder af sportsvæddemål i kiosker o.lign. i Danmark, målt på antal forhandlere.

Om jobbet

Som Shop Manager bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og drift af butikken, men indgår også i det daglige arbejde med salg af sportsvæddemål, og du sørger for, at kunderne altid oplever butikken ren og indbydende. Med reference til Business Area Manageren vil du få ansvaret for ledelse af personalet samt udarbejdelse af vagtplaner. Du vil ligeledes skulle forestå udarbejdelse af diverse opgørelser ifm. butikken, herunder bl.a. status/optælling samt kasseafstemninger o.lign.

Arbejdstiden vil være 37 timer pr. uge, primært i dagtimerne, men aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Du vil blive ansat med tilknytning til én primær butik, men skal være indstillet på at arbejde på tværs af Cashpoints netværk af p.t. 4 væddemålsbutikker i København, med beliggenhed på Amager, Østerbro og Nørrebro.

Vil du være med? Vores krav til dig

Du skal inspirere dit team af medarbejdere til at give butikkens kunder en rigtig god oplevelse. Med et glimt i øjet, et smil på læberne – og ikke mindst i stemmen, skal du brænde helhjertet for at hjælpe, vejlede og assistere butikkens kunder. Det vil være den personlige profil, vi lægger vægt på, da det er de mennesker, vi har ansat, der gør forskellen.

  • Du er serviceminded og er indstillet på at lægge en stor arbejdsindsats i butikken.
  • Du er sportsinteresseret og har evt. et kendskab til sportsvæddemål.
  • Du er mødestabil, pligtopfyldende og fleksibel.
  • Du har erfaring med kundebetjening.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt, gerne vedhæftet et vellignende foto. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Tiltrædelse snarest muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse direkte til Cashpoint att.: Business Area Manager Besir Sabani, tlf.: 53 86 36 64 eller Pay-Back specialist rekruttering, Tina Lykke Lang, tlf.: 50 42 18 14.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Billede1

Cashpoint Agentur & IT Service GmbH

CASHPOINT er grundlagt i 1996. Siden da har CASHPOINT positioneret sig som én af de ledende udbydere af sportsvæddemål og er et etableret og udbredt brand, som er meget anerkendt. Siden 2005 er CASHPOINT en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for CASHPOINT’s succesfulde udvikling.

Læs mere om Cashpoint her: www.cashpoint-solutions.com/da/

_______________________________________________________________________________________________________________________

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Shop Manager