Software Engineer

Software Engineer
Ingeniør og teknik
Gram Equipment A/S
10/10/2018
Kolding, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213 eller Finn Villemoes Pedersen - tlf. 24 200 613
Del stillingsopslag

For Gram Equipment A/S søger vi en erfaren Software Engineer.

Om Gram Equipment A/S

Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Med et omfattende globalt netværk af datterselskaber, agenter, salg og servicekontorer og mere end 320 ansatte på verdensplan, leverer Gram Equipment det optimale grundlag for at opfylde forbrugernes krav.

Virksomheden stræber konstant efter at udvide sortimentet af mulige løsninger. Målet er at sikre, at kunderne altid kan reagere hurtigt på de hastigt skiftende krav fra markeder og forbrugere over hele verden.

Gram Equipment A/S’ vision: We want to be best in class – driven by excellence in all we do.

Om jobbet

Med reference til Gram Equipment A/S’ Team lead software, vil du som Software Engineer indgå i et internationalt team af fagligt kompetente medarbejdere, der alle arbejder med udvikling af fremtidens PLC- og HMI-løsninger til industriel isproduktion. Teamet består af 30 engagerede medarbejdere, der er fordelt med størstedelen i et nyopført, moderne domicil i Kolding og resten i Tyrkiet.

Du vil arbejde på en række spændende projekter til globale, internationale kunder, hvor du – i samarbejde med den øvrige organisation og kunderne – selv laver PLC- og HMI-programmer, gennemfører FAT og idriftsætter hos kunden.

Dine daglige opgaver vil være:

 • PLC- og HMI-programmering (primært Allen-Bradley)
 • kompleks servoprogrammering
 • programmerings- og koordineringsansvarlig i forbindelse med større softwareprojekter
 • indkøring og test af udstyr, både hjemme og on-site hos kunden.

 

Herudover skal du have særlig fokus på:

 • applikationsadministration
 • network
 • PC-/server setup
 • WMware
 • PackML
 • LabVIEW.

 

Du skal være indforstået med op til 40 interkontinentale rejsedage årligt.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. ingeniør, automatiseringsteknolog eller lignende – gerne med en håndværksmæssig baggrund fra el-faget. Du har et godt kendskab til fuldautomatisk procesudstyr, og det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling.

Sidst men ikke mindst har du erfaring med udvikling af større og komplekse anlæg, formentlig i en ordreproducerende virksomhed.

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale. 

Personlig profil 

Det er altafgørende, at du trives med en bred kontaktflade i et professionelt og internationalt miljø. 

Du er innovativ og søger den rigtige og langsigtede løsning. Gennem en struktureret tilgang til opgaverne formår du at bevare overblikket over mange delopgaver og selvstændigt at drive opgaverne fra start til slut. 

Du er proaktiv og dynamisk af natur. Du forstår vigtigheden af samarbejde for at nå gruppens fælles ambitiøse mål, og du bidrager med god energi for at nå dertil. Dine kollegaer anerkender dig for din gode detaljesans, samarbejdsevner og professionalisme. 

Virksomheden tilbyder dig

Hos Gram Equipment finder du en uformel omgangstone med gode og dedikerede kollegaer. Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændig ansvar og store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Det forventes, at du har kørekort.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf. 40 713 213, cp@pay-back.dk eller Finn Villemoes Pedersen, tlf. 24 200 613, fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Software Engineer