Softwareudvikler – automation

Softwareudvikler - automation
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
04/06/2019
Herning, Midtjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af kunde, HOLTEC Automatic A/S, søger vi  flere erfarne softwareudviklere med en baggrund som industrielektriker, automatiktekniker, elinstallatør eller maskinmester til virksomhedens software-team. Stillingerne kan besættes med arbejdssted Esbjerg, Lem, Herning eller Hobro. 

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter, enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning. HOLTEC Automatic A/S er Siemens Solution Provider og Beckhoff Solution Partner, og der arbejdes også med både Allan Bradley og Omron i huset.

Virksomheden beskæftiger ca. 80 medarbejdere, heraf 2/3 inden for software og konstruktion og 1/3 inden for montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinbyggere og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 5 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning, Svendborg og Aalborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC på www.holtec.dk.

Om jobbet

Som softwareudvikler/programmør, skal du, i samarbejde med virksomhedens nuværende programmører, varetage udviklingen af software og automation samt styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper, hvilket kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Opgaverne vil spænde bredt fra brainstorming til ideudvikling, hvor parter fra forskellige faggrupper er repræsenteret. Projekterne følges videre fra idefasen over udvikling til idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Herudover kan du agere projektleder på dine egne softwareprojekter og være ansvarlig for kundekontakten fra ide til aflevering.

Introduktionen til HOLTEC vil foregå sammen med virksomhedens erfarne programmører og teknikere. HOLTECs kunder er nationale som internationale, hvorfor jobbet vil kræve 40-60 rejsedage årligt, typisk af 1-2 ugers varighed.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange: du skal have en teknisk baggrund inden for elbranchen som f.eks. grunduddannelsen som automatiktekniker med en overbygning som eksempelvis stærkstrømstekniker, elinstallatør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere, hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du:

 • Kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse.
 • Har evnen til at samarbejde internt/eksternt.
 • Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø.
 • Er handlekraftig.
 • Er kvalitetsbevidst.
 • Er økonomisk bevidst.
 • Er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen.
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau.
 • Har erfaring med programmering i Siemens og muligvis i Beckhoff, Omron eller Allen Bradley på forholdsvist højt niveau. Gerne også frekvensomformere og servosystemer.

 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og glad kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf.: 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Softwareudvikler – automation