Softwareudvikler, automation

Softwareudvikler, automation
Ingeniør og teknik
Holtec Automatic
01/04/2017
Lem, Midtjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40713213
Del stillingsopslag


holtec logo

På vegne af klient, HOLTEC Automatic A/S, søger vi to softwareudviklere med erfaring i PLC programmering. Stillingerne besættes med arbejdssted i Lem, Esbjerg eller Hobro. 

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed indenfor styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf 2/3 indenfor software og konstruktion og 1/3 indenfor montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 4 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning og Svendborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

Arbejdssted vil være i Lem, Esbjerg eller Hobro. 

Om jobbet

Som softwareudvikler, programmør og projektleder, skal du bistå virksomhedens nuværende teknikere i udvikling af software og styringsbeskrivelser. Opgaverne kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer, hvor der indgår mange varianter af programmerbare elektroniske komponenter.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med vores kunder, da der i mange projekter er tale om udvikling af prototyper og dette kræver tæt samspil omkring udviklingen.

Opgaverne vil spænde bredt fra brainstorming over ideudvikling, hvor parter fra forskellige faggrupper er repræsenteret. Projekterne følges videre fra idefasen over udvikling til idriftsætning hos virksomhedens kunder.

Oplæring vil foregå onsite sammen med vores erfarende programmører og teknikere. Vore kunder befinder sig såvel i Danmark som internationalt. Jobbet vil kræve 40-60 rejsedage årligt.

Om dig

Indgangene til jobbet kan være mange, du skal have en teknisk baggrund indenfor el-branchen som f.eks., grunduddannelsen som automatiktekniker med en overbygning som f.eks. stærkstrømstekniker, elinstallatør, maskinmester eller tilsvarende.

Det er et krav at du har erfaring med Siemens S7, Beckhoff, Omron eller Allen Bradley på forholdsvist højt niveau, og ønskeligt, men ikke et krav, at du har erfaring med frekvensomformere og servosystemer.

Det er vigtigt, at du har interessen for at indgå i et velfungerende team af medarbejdere hvor ide, konstruktion og udvikling er en del af hverdagen.

Vi forventer, at du:

  • Kan overskue projekter, såvel simple, som mere komplekse.
  • Har evnen til at samarbejde både internt/eksternt.
  • Fungerer i et uformelt arbejdsmiljø.
  • Er handlekraftig.
  • Er kvalitetsbevidst.
  • Er fleksibel med arbejdstiden, da arbejdspresset vil veksle efter ordresituationen.
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale på teknisk niveau.
  • Har erfaring med programmering i Siemens S7, Beckhoff, Omron eller Allen Bradley på forholdsvist højt niveau.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og glad kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att: seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf: 40 713 213.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Softwareudvikler, automation