Softwareudvikler til automationsafdeling

Softwareudvikler til automationsafdeling
Ingeniør og teknik
Tricon Techsoft A/S
11/05/2017
Kolding, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

Tricon logo

På vegne af Tricon Techsoft A/S, der er et datterselskab af Tricon International A/S, søger vi en automationsingeniør til softwareudvikling (elingeniør, elinstallatør, automationsteknolog, maskinmester). Du vil arbejde med rådgivning, udvikling og gennemførelse af spændende automationsprojekter, primært for OEM-producenter.  

 

Om virksomheden

Tricon Techsoft A/S er et datterselskab i Tricon-koncernen og har eksisteret siden 1991. Virksomheden er i vækst og har på nuværende tidspunkt ca. 23 medarbejdere, fordelt på henholdsvis en PLC/automationsafdeling og en dataafdeling, der arbejder efter nogle sunde værdier og holdninger i forhold til at drive virksomhed.

Virksomheden har primært fokus på projektorienterede opgaver, hvor man analyserer, designer og udvikler sine kunders idéer til færdige løsninger. Herunder har man meget fokus på at vælge opgaver, som både er spændende og udviklende at arbejde med.

 

Om jobbet

Til virksomhedens automationsafdeling søges en dygtig programmør/softwareudvikler med flair for PLC og projektledelse.

Tricon Techsoft A/S bestræber sig hele tiden på at være i front med de nyeste teknologier, specielt inden for Siemens, Rockwell og Beckhoff produktserier. Man er derfor certificeret Siemens- og Beckhoff Solution Partner og prioriterer fagligheden særdeles højt.

Virksomheden arbejder med et bredt udsnit af forskellige PLC-fabrikater og HMI/Scada-løsninger og har fokus på at lave løsninger af høj kvalitet, som bruges til mange forskellige brancher og industrier som:

 • logistik og transport,
 • sorteringsanlæg,
 • servo- og motionløsninger,
 • maskinstyringer,
 • procesanlæg.

 

Som automationsingeniør/softwareudvikler hos Tricon Techsoft A/S kommer du til at beskæftige dig med projektledelse, analyse, design, implementering, dokumentation, test, idriftsætning og efterfølgende support til dine kunder.

Du kommer til at følge projekterne fra tilbudsgivning og indgåelse af aftale, til udførelse og idriftsættelse af anlægget.

 

Om dig

Det er vigtigt, at du har en personlighed, der passer ind i virksomheden, med fokus på en venlig og imødekommende tilgang, og at du trives i samarbejdet med kunder og kollegaer. Du er en holdspiller og har stor interesse for automation og udvikling generelt.

Som person kan du nikke genkendende til følgende:

 • Du har en baggrund som stærkstrøms- eller automationsteknolog, elingeniør eller lign.
 • Du har erfaring med programmering af PLC/HMI.
 • Du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye teknologier.
 • Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt.
 • Du sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale.
 • Du er villig til kortere rejser i forbindelse med idriftsætning.

 

Virksomheden tilbyder dig

Tricon Techsoft A/S tilbyder dig en udfordrende og varieret stilling med høj grad af involvering i en dynamisk organisation. Jobbet er i et meget uformelt arbejdsmiljø i en professionel udviklingsorganisation, hvor ingen skal være bange for at spørge om hjælp, og hvor der løftes i samlet flok.

Har du brug for kurser eller faglig opgradering, vil du naturligvis blive det tilbudt, det kan være på forkant eller i forbindelse med et projekt.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og vil naturligvis modsvare dine kvalifikationer.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att.: Seniorkonsulent, Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Softwareudvikler til automationsafdeling