Strategisk projektchef til udvikling af infrastrukturprojekter

Strategisk projektchef
Ingeniør og teknik
MOE A/S
23/03/2018
Søborg, Københavnsområdet
Peter Marquardt - Tlf. 31 69 52 19
Del stillingsopslag

På vegne af MOE A/S, en større rådgivende ingeniørvirksomhed i Københavnsområdet med medarbejdere i både ind- og udland, søger vi en projektchef til norske infrastrukturprojekter, hvor du får en central rolle i samarbejdet på tværs af landegrænserne. Projektchefen skal med primær base i Danmark fortsætte vækstsporet.

Om virksomheden

Vores kunde, MOE A/S, der er en landsdækkende, rådgivende ingeniørvirksomhed med over 800 medarbejdere, udfører opgaver primært i Norden. Virksomheden har de nødvendige tværfaglige kompetencer til at kunne levere komplette løsninger på alle niveauer og står bag en lang række store projekter i Danmark og udlandet.

Du får din daglige gang i et nyt og moderne domicil ved Buddinge Station, som MOE A/S selv har projekteret, med gode muligheder for offentlig transport og tæt på ring- og motorvejen.

Om jobbet

Som et led i opbygningen af infrastrukturområdet i Norge søger vi en projektchef, der er geografisk placeret i Danmark, men har fokus på norske infrastrukturprojekter. MOE A/S har i de senere år styrket positionen i Norge fra kontoret i Asker vest for Oslo. For at fortsætte vækstsporet har virksomheden for nyligt åbnet endnu et kontor, der ligger i Folloregionen, som er én af Norges kraftigste vækstzoner på den østlige side af den norske hovedstad.

MOE A/S’ ambition er at blive endnu bedre til at udnytte de kompetencer, de har i Danmark, til at skabe vækst på virksomhedens kontorer i Norge. I den forbindelse bliver du et vigtigt bindeled i samarbejdet mellem virksomhedens Infrastruktur division i Danmark og afdelingen for Samferdsel i Norge.

Du skal først og fremmest hjælpe med at drive projekterne med fokus på projektering, rådgivning og projektledelse.

Herudover bliver markedsføring en central del af dit arbejde. Du skal være med til opsøge de nye projektmuligheder og markedsføre MOE A/S’ kompetencer, i samspil med kompetente norske medarbejdere på det norske marked.

Du bliver en del af afdelingen Veje, Stier og Pladser, som arbejder med veje, letbaner, cykelstier, krydsombygninger og mange andre spændende projekter. Afdelingen er i hastig udvikling og har et højt fagligt niveau. Afdelingen er forankret i MOE A/S’ Infrastruktur division på virksomhedens hovedkontor i København, og du vil få rig mulighed for faglig sparring med erfarne kollegaer inden for eksempelvis trafiksikkerhed, tilgængelighed, klimahåndtering, broer mv.

Om dig

 • Du er uddannet ingeniør i Danmark eller Norge og har mindst 5 års erfaring på infrastrukturområdet fra en rådgivende ingeniørvirksomhed.
 • Du har evt. kendskab til markedet i Norge og har måske erfaring herfra.
 • Du er fagligt dygtig inden for anlægsområdet med særligt fokus på trafikplanlægning og vejprojekter.
 • Du har erfaring med projektledelse.
 • Du har erfaring med salgs- og tilbudsarbejde.
 • Du motiveres af et varierende job, hvor du selv har mulighed for at påvirke din udvikling.
 • Du vil nogle dage hver måned være i Norge, og de øvrige dage er du på virksomhedens kontor i Søborg.
 • Du har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt og gerne på både norsk og dansk.
 • Du har et godt humør og en positiv indstilling.

 

Virksomheden tilbyder

 • En spændende opgave med meget stor mulighed for at præge udviklingen.
 • Du bliver en del af afdelingens ledergruppe.
 • Du får ansvaret for at bygge dit eget team op i Danmark.
 • Et godt kollegialt og stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer.
 • Et fagligt inspirerende miljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder.
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på fleksibilitet og samarbejde.
 • Et selvstændigt miljø med gode udfordringer – DNA er “frihed under ansvar”.
 • En kultur, hvor trivsel og positive arbejdsforhold prioriteres højt.
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, videreuddannelse, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.
 • At blive en del af en virksomhed i vækst.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent/headhunter Peter Marquardt på telefon 31695219 eller mail pm@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Strategisk projektchef til udvikling af infrastrukturprojekter