Supervisor til rejsemontørteamet – automationsopgaver

Supervisor til rejsemontørteamet - automationsopgaver
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
15/08/2017
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

holtec logo

På vegne af HOLTEC Automatic A/S i Esbjerg, søger vi en dynamisk supervisor til rejsemontørteamet.

 

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf 2/3 inden for software og konstruktion og 1/3 inden for montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 4 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning og Svendborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

 

Om dig og jobbet

Vi søger en dynamisk supervisor til HOLTEC Automatic A/S’ rejsemontørteam, der typisk består af 4-6 mand af enten egne eller indlejede folk. Du fungerer godt i et travlt og selvstændigt miljø med fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundeservice. Stillingen vil omfatte forskelligartede opgaver såsom elmontage, fejlfinding, service, retrofit, indkøring af maskiner, test og kvalitetskontrol, både på værkstedet i Esbjerg og hos virksomhedens kunder i hele verden.

Vi forventer endvidere, at du:

  • Har en baggrund som elinstallatør, teamleder/supervisor eller erfaren industrielektriker.
  • Er indstillet på 90-130 rejsedage pr. år, hvoraf ca. halvdelen er i Danmark, resten er hele verden.
  • Taler og skriver flydende dansk samt engelsk på rimeligt niveau.
  • Er fleksibel og klar til at hjælpe til med serviceopgaver og i værkstedet, de perioder man er hjemme mellem 2 opgaver.
  • Har højt humør også i travle perioder.
  • Arbejder fleksibelt og selvstændigt og ser det som en naturlig ting, at du først tager hjem, når kundens maskine kører, som den skal.
  • Har en god logisk sans og er en god problemløser, der ikke går i panik, når en produktionslinje står stille.
  • Har erfaring fra en lignende stilling, hvor du er vant til selv at planlægge din dag og holde et team i gang.
  • Har kendskab til forskellig PLC-software såsom Siemens, Bechhoff, Allan Bradley og Omron, som minimum på fejlretningsniveau, og du er nysgerrig efter at lære mere.

 

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til fleksible arbejdstider og en arbejdsdag i en uformel og glad kultur, hvor du selv kan være med til at planlægge din dag. Jobsikkerhed i en gazelle-virksomhed, hvor der er mulighed for at arbejde på værkstedet i de stille perioder. Løn forhandles efter kvalifikationer.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Carsten Pedersen, tlf.: 40713213 eller cp@pay-back.dk .

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Supervisor til rejsemontørteamet – automationsopgaver