Tavlemontør – elektriker, tekniker

Tavlemontør – elektriker, tekniker
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
02/06/2017
Lem, Midtjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

holtec logo

På vegne af klient, HOLTEC Automatic A/S, søger vi en tavlemontør – elektriker, tekniker – til Lem.

 

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed indenfor styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. Herudover forhandles industrielle robotter enten som en komponent integreret i en delløsning eller en individuel totalløsning.

Virksomheden beskæftiger ca. 80 medarbejdere, heraf 2/3 indenfor software og konstruktion og 1/3 indenfor montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 4 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning og Svendborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC A/S på www.holtec.dk.

 

Om dig

Vi søger en tavlemontør, som fungerer godt i et travlt miljø med fokus på kvalitet. Stillingen vil involvere forskelligartede opgaver, inklusiv tavlebygning, elmontage samt test og kvalitetskontrol.

Vi forventer endvidere, at du:

  • Arbejder fleksibelt og selvstændigt.
  • Har en baggrund som elinstallatør, faglært tavlemontør, elektriker, industrielektriker eller tekniker.
  • Har du erfaring fra en lignende stilling er det en fordel, men hvis du er nyuddannet elinstallatør, hører vi også gerne fra dig.
  • Taler og skriver flydende dansk samt engelsk på rimeligt niveau.
  • Højt humør også i travle perioder.
  • For dem, der ønsker det, kan der være 40-60 rejsedage pr. år.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til fleksible arbejdstider og en arbejdsdag i en uformel og glad kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att.: Seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf.: 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Tavlemontør – elektriker, tekniker