Teamleder/afdelingsleder

Teamleder/afdelingsleder
Ledelse med personaleansvar
01/09/2017
København, Københavnsområdet
Susanne Worm - tlf.: 60 21 79 16
Del stillingsopslag

På vegne af kunde inden for bygningsrenovering, søger vi en afdelingsleder til 10 rådgivere.

Om virksomheden

Virksomheden er en mellemstor veldrevet ingeniør- og arkitektvirksomhed i København, der er specialiseret i totalrådgivning inden for renovering, ombygning, udvikling og vedligehold af boliger, offentlige institutioner samt erhvervs- og industriejendomme i Storkøbenhavn.

Kundeskaren rækker bredt fra: offentlige bygherrer, almene boligorganisationer, ejendomsinvestorer, ejer- og andelsforeninger til energi- og forsyningsselskaber.

De faglige kompetencer dækker konstruktioner, installationer, jordarbejder, energioptimering, forundersøgelser, byggesags- og/eller økonomistyring samt vedligeholdsplanlægning generelt. Der lægges også vægt på involvering og håndtering af brugere/beboere i bygningerne under arbejdets udførelse.

Virksomheden er blandt mange ting også unik i sin ledelsesform. Det betyder, at den enkelte har frihed med ansvar. At man selv planlægger sin arbejdsdag. Værdien, der skabes, vægtes højere, end hvor meget tid, der anvendes på kontoret.

Virksomheden lægger vægt på ordentlighed og at holde, hvad man lover. Kvalitet, godt teamwork, fair indtjening og tilfredse kunder er vigtige værdier for virksomheden. Andre nøgleværdier er: rene linjer, f.eks. løsninger, der aldrig gøres unødig komplicerede, bæredygtighed og integritet.

Om jobbet               

Du vil få det overordnede ansvar for et rådgiverteam på ca. 10. Teamet består af arkitekter, ingeniører og konstruktører, der alle er dygtige ildsjæle og har stærke kompetencer, hvorfor det er vigtigt, at du formår at være den coachende, samlende og inspirerende leder. Du bevarer overblikket, tænker langsigtet og forstår at prioritere teamets ressourcer, også når det til tider går stærkt.

Du vil være en nøgleperson i virksomheden, hvor du også får selvstændigt ansvar for egne udvalgte projekter. Samtidig bliver du en helt central spiller i en dynamisk og faglig kompetent virksomhed og samarbejder tæt med alle afdelinger og kunder. Du er også medvirkende til at udvikle virksomhedens relationer til samarbejdspartnere og kunder, trives med at have en bred kontaktflade og respekteres af kunder og kollegaer for din faglighed.

Du vil referere til den tekniske direktør og får reel indflydelse på virksomhedens udvikling, prioritering og resultater.

Om dig

Din opgave er at være en samlende og inspirerende holdleder, der ved, at god ledelse er både at lede og inspirere. Du skal være uddannet til at arbejde med bygninger, og så skal du have nogle år på bagen – helst inden for renovering, udvikling og forbedring af bygninger samt lyst til og evner at have kontakt med kunder og samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du:

  • Har en uddannelse som enten ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør.
  • Solid erfaring som projektleder i virksomheder inden for nybyg eller renovering.
  • Har været leder af mindre hold inden for byggeri.
  • Er bevidst om, at den gode kundekontakt og det brede netværk er vigtigt inden for renovering.

 

Virksomheden tilbyder

Du bliver ansat i en innovativ virksomhed i fremgang, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur.

  • Virksomheden tilbyder intern træning, personlig sparring og et decideret lederuddannelsesforløb gennem Center for Ledelse – CfL, der er Danmarks største ledelseshus.
  • Virksomheden arbejder tværfagligt, videndeler og bruger træning til at blive bedre.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

 

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att.: Rekrutteringskonsulent, Susanne Worm, tlf.: 60 21 79 16 eller sw@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Teamleder/afdelingsleder