Technical Manager til nyoprettet stilling i international virksomhed

Technical Manager
Ingeniør og teknik
Concens
25/09/2018
Esbjerg, Sydjylland
Jonas Jørgensen - Tlf. 31 52 81 91
Del stillingsopslag

På vegne af Concens søger vi en udadvendt og faglig kompetent Technical Manager til nyoprettet stilling.

Om virksomheden og stillingen

Concens er en ordreproducerende dansk virksomhed med base i Esbjerg. Virksomheden udvikler og producerer elektriske aktuatorer, som afsættes igennem et internationalt netværk af distributører. Slutkunderne anvender Concens’ aktuatorer som en komponent integreret i produkter inden for en lang række forskellige industrier, bl.a. Health Care/Rehab, Maritime, Building Technology, Automotive etc.

Hos Concens går tingene rigtigt stærkt, og for at styrke organisationen yderligere søges en Technical Manager, som har drive og kompetencer til at videreudvikle Concens’ unikke muligheder i en branche med et betydeligt vækstpotentiale.

Som en del af ledergruppen og med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for virksomhedens tekniske afdeling, herunder for den daglige koordinering, planlægning og styring af afdelingens tekniske projekter.

Du bliver ansvarlig for udviklingen og bidrager selv til udvikling af nye tekniske løsninger, ofte i tæt samarbejde med distributører og slutkunder. Du får ansvaret for at udvikle og motivere afdelingens medarbejdere og bidrager selv med nye tekniske løsninger inden for elektronik, software, mekatronik og mekanik.

Om dig – din baggrund/erfaring                                                                          

Som Technical Manager får du det tekniske ansvar for hele produktporteføljen i forhold til eksisterende produkter og udvikling af nye, hvilket kræver, at du er teoretisk meget velfunderet, eksempelvis med en baggrund som svagstrømsingeniør eller lignende.

For at få succes i jobbet kræver det, at du er meget kundeminded og kan indgå i længerevarende udviklingsforløb med såvel distributører som slutkunder. Det forudsætter en udadvendt profil med en veludviklet forretningsforståelse samt evnen til at se nye muligheder i eksisterende problemstillinger.

I stillingen får du en stor kontaktflade og mange igangværende opgaver. Det er derfor vigtigt, at du besidder et godt overblik og er kendetegnet ved et godt humør. Din positive tilgang smitter af i organisationen og motiverer dine tre medarbejdere. Du fokuserer altid på at komme bedst muligt i mål med dine projekter, hvilket skyldes din resultatorienterede tankegang.

Du er en helt igennem dygtig chef, som forstår at motivere, involvere og anerkende dine medarbejdere. Som person er du struktureret og behersker engelsk i skrift og tale på et flydende niveau.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes en attraktiv og udfordrende stilling i et uhøjtideligt og åbent miljø, hvor du i meget stor udstrækning vil kunne præge fremtiden. Du får stor alsidighed og bredde i jobbet samt optimal mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Desuden tilbydes du en attraktiv gagepakke, der matcher dine kvalifikationer og kompetencer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til konsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Technical Manager til nyoprettet stilling i international virksomhed