Technical Supporter

Technical Supporter
Ingeniør og teknik
Diehl Metering ApS
18/09/2019
Esbjerg, Sydjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

For Diehl Metering, der er beliggende i Esbjerg, søger vi en Technical Supporter. Du bliver en del af teknisk afdeling, som har ansvaret for gennemførelse af projekter og servicering af virksomhedens nøglekunder inden for energimåling og fjernaflæsning til den danske forsyningssektor.

Om virksomheden

Diehl Metering er en del af en stor international koncern med flere divisioner og samlet set ca. 17.000 medarbejdere på verdensplan. Diehl Metering beskæftiger ca. 1.700 medarbejdere på verdensplan og har hovedkontor i Ansbach i det sydlige Tyskland. Med udgangspunkt fra det danske salgskontor opererer Diehl Metering som totalleverandør af målere og aflæsningssystemer til forsyningssektoren i Danmark. Virksomheden har ubetinget markedets førende teknologier inden for området.

Om jobbet

Du vil med reference til den tekniske serviceleder i Esbjerg være en del af det team, der tager sig af projekter og servicerer nøglekunder både remote og onsite. 

Som Technical Supporter vil du have en hverdag, hvor first-line support til nøglekunder og igangværende projekter fylder en del. Supporten er i forhold til de forskellige målertyper, virksomheden har i porteføljen, og system-/IT-support via eksempelvis TeamViewer samt ajourføring af dokumentation (vejledninger). For at få succes i stillingen skal du være god til at kommunikere med både kunder, samarbejdspartnere og underleverandører samt øvrige internationale samarbejdspartnere i Diehl Metering-koncernen. Du skal have god teknisk forståelse og flair for IT.

Dit primære arbejdssted er kontoret i Esbjerg. Der kan forekomme enkelte serviceopgaver på igangværende projekter eller potentielle nye kunder i hele landet, der kræver, at du kan lægge egen bil til. Du skal også forvente mindre rejseaktivitet til koncernens hovedkontor i Tyskland.

Om dig

Du er energisk og udadvendt og har let ved at skabe langvarige relationer, du er omgængelig og en ligefrem person, der formår og evner at kommunikere på alle niveauer.

Du har et stort drive, er god til at se og udnytte muligheder, i stand til at arbejde selvstændigt, i besiddelse af gode samarbejdsevner og et godt humør. Det er naturligt for dig at være opsøgende, og du er god til at samarbejde på tværs af organisationen.

Vi ser gerne, at du har kendskab til:

  • IP-/datakommunikation
  • Måleteknik
  • Windowsplatform
  • MS Officepakken.

 

Du kan have relevant uddannelse inden for el, IT, måleteknik eller anden, og vi forventer, at du behersker dansk og engelsk på et højt niveau.

Virksomheden tilbyder dig

En spændende og udviklende stilling i en virksomhed i vækst, hvor du får et selvstændigt ansvar og store muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Løn og ansættelsesforhold vil blive forhandlet individuelt på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Technical Supporter