TeknikGruppen søger overmontør til Ikast

Overmontør
Ingeniør og teknik
TeknikGruppen
29/10/2018
Ikast, Midtjylland
Finn Villemoes Pedersen - Tlf. 24 20 06 13
Del stillingsopslag

Vi søger for vor kunde TeknikGruppen en overmontør til Knud Knudsen A/S i Ikast. Du er uddannet elektriker eller måske elinstallatør, og du har et stort drive og flere års erfaring i branchen, men søger fremtidig udvikling og karrieremuligheder.

Om virksomheden

TeknikGruppen er i dag etableret med virksomheder fordelt i Jylland. Det er lokale installatører, der gennem tiden har udviklet sig til at være en betydelig aktør med sine forretningsenheder i strategisk vigtige områder.

TeknikGruppen er et koncernsamarbejde mellem mange elektrikere og installatører med mange helt specielle kompetencer, som sikrer, at den enkelte kunde har adgang til hele branchens ekspertise gennem sin egen lokale installationsforretning.

Om jobbet

Du vil som én af firmaets overmontører deltage i den daglige drift, med løsning af de aktuelle opgaver hos virksomhedens forskellige kunder. Det primære omdrejningspunkt vil være industri- og byggeprojekter i Midtjylland, men du vil også have en del opgaver inden for det private kundesegment.

Om dig

Du er uddannet som elektriker evt. elinstallatør og trives med en varieret hverdag med mange opgaver, og du er ofte ”i marken”, hvor opgaverne løses.

Du trives i en travl og selvstændig hverdag i en stilling, hvor du vil have en stor berøringsflade og mulighed for at påvirke tingene og skabe værdi for kunderne. Du kan lide at komme ud til kunderne og have et tæt samarbejde med virksomhedens mange samarbejdspartnere. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med kalkulation (Kalkia) og kvalitetssikring.

Virksomheden tilbyder dig

  • Et spændende og selvstændigt job i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer.
  • Fortsat mulighed for uddannelse og personlig udvikling.
  • Pensions- og sundhedsordning samt løn i forhold til kvalifikationer.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Finn Villemoes Pedersen på tlf. 24 20 06 13 eller mail fvp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
TeknikGruppen søger overmontør til Ikast