Teknisk projektleder til udvikling af high-end procesanlæg

Teknisk projektleder
Ingeniør og teknik
PTI A/S
22/11/2019
Tarm, Midtjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af PTI A/S i Tarm søger vi en teknisk projektleder, der brænder for udvikling af high-end procesanlæg til nogle af Danmarks mest betydende internationale virksomheder inden for fødevarer og pharma. Selvom PTI A/S er en mindre virksomhed med 25 medarbejdere, er ambitionerne høje og kundelisten imponerende. Kunderne er ofte internationale og har igennem de sidste 50 år nydt godt af PTI A/S’ dynamik, opfindsomhed og fleksibilitet, når der skal løses problemer eller kapaciteten udvides.

Tænder du på procesanlæg og har en ”opfinder i maven”? Så søg jobbet herunder.

Om virksomheden

PTI A/S i Tarm er en veldrevet og konsolideret danskejet produktionsvirksomhed, der i mere end 50 år har udviklet og fremstillet løsninger til fødevareindustrien og mange andre former for procesindustri. Virksomheden er stærk både på procesløsninger og på mekaniske løsninger, der enten er stand-alone eller supplerer kundernes eksisterende produktionsproces.

PTI A/S laver flowtekniske løsninger samt fyldning, dosering, pakning, emballering i både faste og flydende produkter defineret af kundernes behov. Virksomheden designer og fremstiller anlæg, units og komponenter i rustfrit stål til mange forskellige typer af industrivirksomheder.

Se mere om PTI A/S her.

Om jobbet

Du trives med at have ansvaret fra, at du sælger en løsning til en ny eller eksisterende kunde, til idriftsættelse sker hos kunden. Du vil komme til at arbejde i en virksomhed, der er med helt fremme i udviklingen af løsninger til procesorienterede kunder i bl.a. fødevarebranchen. Du får en spændende stilling med mange interessenter og samarbejde med mennesker på alle niveauer. Hos PTI A/S indgår du i et team af spillere, der ønsker at hjælpe hinanden i det daglige arbejde. Den ligefremme omgangsform og det gode miljø skaber kreative løsninger med afsæt i kundens behov. Du skal også have flair for at sælge flowtekniske løsninger (tage kontakt til nye potentielle kunder).

Dine kunder er spændende virksomheder med både meget store og også mindre produktionsanlæg. Du er en ærlig og troværdig rådgiver for dine kunder, og når opgaven er defineret og godkendt, fremstilles de ønskede anlæg i værkstedet ca. 20 meter fra din kontorstol. Som arbejdsplads er målsætningen at matche både kundernes spændende udfordringer og at give medarbejdere udfordringer og lysten til at levere et kvalitetsprodukt til tiden hver gang.

Dine arbejdsopgaver består i at udvælge egnet procesteknologi og udarbejdelse af procesdesign i samarbejde med kollegaer og PTI’s kunder. Dette sker med stor fokus på at skabe intelligente procesløsninger, overholdelse af tidsplaner og økonomi som en naturlig del af virksomhedens hverdag. Du vil opleve en hverdag med stor flowteknisk støtte/support fra de ressourcer og kompetencer, der findes i virksomheden.

Primære arbejdsopgaver:

  • projektering, design og konstruktion af primært flowtekniske løsninger til fødevareindustrien med tilhørende kalkulationer og tidsplaner, der løbende følges op
  • udarbejdelse af procesflow-diagrammer og PI-diagrammer i AutoCAD
  • deltagelse i installation og idriftsættelse hos kunderne, som PTI’s projektleder.

 

Om dig

Med reference til selskabets direktør bliver du en nøgleperson i virksomheden. Måske er du mejeriingeniør, procesingeniør, maskinmester, konstruktør eller tekniker med stor erfaring fra procesanlæg – gerne mejerier – men mest af alt, er du en person, der får tingene gjort og projektet i mål.

Du har gode samarbejdsevner, er selvkørende og trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver. Du har gerne erfaring som projektleder på opgaver i fødevareindustrien eller pharma.

Som person er du udadvendt og imødekommende og er ikke bange for at tage kontakt til nye kunder, som også sætter pris på et kvalitetsprodukt, der kan holde i 20 år.

Du er bosiddende inden for en køreafstand af maks. en time til virksomheden i Tarm eller er indstillet på at flytte dertil.

Virksomheden tilbyder

PTI A/S tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i en niche, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur, hvor vidensdeling er i centrum. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med nogle meget stærke og velansete kompetencer inden for procesteknologi, så der vil være rig mulighed for at få ”bygget viden på” i samarbejde med dine 25 andre dedikerede kollegaer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Teknisk projektleder til udvikling af high-end procesanlæg