Teknisk salgschef – automationsprojekter

Teknisk salgschef
Ingeniør og teknik
HOLTEC Automatic A/S
22/11/2018
Lem, Herning eller Hobro, Midtjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af HOLTEC Automatic A/S søger vi en teknisk salgschef inden for automation. Vi søger en hybrid mellem en salgschef og en projektleder med en PLC-softwareudviklerbaggrund. Din opgave er at identificere kunden, tage den indledende dialog og køre projektet frem til, at opgaven kan overdrages til en af Holtecs 13 projektledere. Det stiller krav til en forholdsvis tung software- og/eller konstruktørmæssig baggrund kombineret med et solidt kommercielt mindset. Stillingen kan besættes med udgangspunkt fra afdelingen i Lem, Herning eller Hobro.   

Om virksomheden

HOLTEC Automatic A/S er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret servicevirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer eltekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af eltekniske leverancer. HOLTEC Automatic A/S er Siemens Solution Provider og Beckhoff Solution Partner, men der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Virksomheden beskæftiger ca. 85 medarbejdere, heraf 2/3 inden for software og konstruktion og 1/3 inden for montage, service og vedligehold.

Kunderne er primært maskinbyggere og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

HOLTEC Automatic A/S har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 5 år åbnet afdelinger i Lem, Hobro, Sønderborg, Herning, Svendborg og Aalborg. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget med 1 mand i måneden, og tendensen ser ud til at fortsætte. Skal du med på vinderholdet, så søg jobbet herunder.

Læs mere om HOLTEC på www.holtec.dk.

Om jobbet

Du arbejder primært i Jylland med proaktivt, struktureret og selvstændigt projektsalg, hvor du har det overordnede budget- og kundeansvar. I samarbejde med Holtecs afdelingsledere medvirker du i høj grad til at definere kundesegmenter og lægge en plan for realisering af de opstillede salgsmål. Kundernes opgaver kan variere fra en simpel styring til komplette produktionslinjer og kundespecifikke udviklingsopgaver på flere tusinde timer. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunderne, da der i mange af projekterne er tale om udvikling af prototyper.

Dine arbejdsopgaver vil være

 • at analysere og segmentere markedet
 • i samarbejde med afdelingslederen definere og lægge en strategi for
  • relationsbearbejdning af eksisterende kunder
  • bearbejdning af nye kunder
  • kontakt til potentielle kunder.
 • brainstorming, ideudvikling og teknisk sparring med kunder omkring nye opgaver/projekter
 • at udarbejde tilbud, evt. med input fra Holtecs projektledere/specialister
 • opfølgning på tilbud og dialog med kunder omkring tilretning og igangsætning af opgaven.

 

Dit høje personlige drive er således nøglen til din succes.

For den rette kandidat er der tale om en unik karrierestilling med rig mulighed for personlig udvikling og indflydelse på fremtiden i en spændende virksomhed. 

Om dig

Den ideelle kandidat er en udadvendt teknisk profil, der elsker teknik og har en softwareudvikler- eller konstruktørbaggrund. Har du erfaring med programmering i Siemens, Beckhoff, Omron eller Allen-Bradley er det helt perfekt. Dansk og engelsk beherskes i skrift og tale ligesom IT beherskes ubesværet.

Vi forventer, at du:

 • er udadvendt og er en selvstarter og har erfaring med B2B salg
 • kan overskue projekter, såvel simple som mere komplekse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø
 • er handlekraftig og kvalitetsbevidst
 • har erfaring med projektsalg, udarbejdelse af tilbud og høj grad af forretningsforståelse. 

 

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og positiv kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau og omhandler bl.a. bonus, sundhedsordning, pensionsordning, fri bil og telefon samt IT-udstyr til hjemmekontor.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail cp@pay-back.dk

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Teknisk salgschef – automationsprojekter