Innovativ teknisk designer – udviklingskonstruktør

Innovativ teknisk designer
Ingeniør og teknik
Bramming Plast-Industri A/S
26/11/2019
Bramming, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af Bramming Plast-Industri A/S, BPI, søger vi en innovativ teknisk designer / udviklingskonstruktør til hovedkvarteret i Bramming. Vi søger en kreativ og detaljeorienteret designer med teknisk flair og en praktisk tilgang til arbejdet.

Tænder du på design, organiske former, udvikling og har en ”opfinder i maven”? Så søg jobbet herunder.

Om jobbet

Sammen med et internationalt team af kundeansvarlige, tegnere, teknikere og skumspecialister bliver det din prestigeopgave at frembringe gennemtænkte konstruktioner lige fra møbeldesigns til støbeforme og dele til produktionsudstyr. Her vil du bidrage til en ensartet høj kvalitet, hvor den færdige løsning til stadighed overrasker og sætter nye standarder i markedet. Du kommer også til at udarbejde støbeforme og essentielle dele til unikt produktionsudstyr, der aldrig er fremstillet før.

BPI er leverandør til et bredt udsnit af industrier og til møbelproducenter, som leverer internationale high-end designklassikere – så kundernes forventninger er høje. Virksomheden håndterer nogle af de mest komplekse løsninger, så der hviler et stort ansvar på konstruktionsafdelingen for altid at levere det enestående og praktisk anvendelige. Her får du bl.a. brug for at kunne gennemskue komplekse, designmæssige kundebehov og agere i krydsfeltet mellem kundens konstruktionsafdeling, kollegaer, produktudviklere, produktionsfolk og BPI’s eget formværksted.

Med et stort produktionsapparat har BPI de bedste forudsætninger for at tilpasse sig til kundernes behov. Resten afhænger bl.a. af dine evner til at skabe den unikke løsning.

Se mere om BPI her.

Om dig

Med reference til udviklingschefen bliver du en nøgleperson i et mindre og ungt dynamisk team, der i tæt samarbejde med smedeværkstedet frembringer unikke løsninger.

Det forventes, at du

 • behersker organisk 3D-modellering og er superbruger i relevante programmer som SolidWorks samt evt. CAD/CAM
 • er kreativ, struktureret og løsningsorienteret
 • trives med kundekontakt
 • har god tegningsforståelse og udpræget evne til at analysere og forstå kunders behov
 • har gode dansk- og engelskkundskaber – men også gerne tysk
 • måske er uddannet håndværker inden for metalindustrien
 • trives med opgaver inden for design af produktionsudstyr (fixturer), tegningsdokumentation og design af støbeforme.

 

Hvis du har erfaring med skum og/eller plast, er det en ekstra fordel. Herudover har du gode samarbejdsevner, er selvkørende og trives i en travl hverdag med mangeartede opgaver.

Du er bosiddende inden for en køreafstand af maks. 45 min. fra virksomheden i Bramming eller er indstillet på at flytte dertil.

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes ansættelse i en innovativ nichevirksomhed i et internationalt miljø, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur, hvor vidensdeling er i centrum. Afdelingen er en central enhed og et af virksomhedens primære fokusområder. Efter et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i alle relevante områder, vil din hverdag blive krydret med stor variation og løbende udfordringer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

___________________________________________________________________________________________________________________

Om Bramming Plast-Industri A/S

Siden 1971 har BPI været pioner inden for avancerede og teknologibaserede skumløsninger til private og offentlige virksomheder. Fokusområderne er akustik, isolering og vibrationsdæmpning til industri og anlæg samt komfortskum til møbler og design. Med produktionssteder i to lande og næsten 400 medarbejdere servicerer BPI kunder på de primære markeder, Danmark, Tyskland og Sverige.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Innovativ teknisk designer – udviklingskonstruktør