Vedligeholdelsesingeniør

Vedligeholdelsesingeniør
Ingeniør og teknik
Sund & Bælt
16/05/2018
Korsør og København, Region Sjælland
Morten Wittrup Præstbrogaard - Tlf. 20 80 98 20
Del stillingsopslag

På vegne af Sund & Bælt søger vi en vedligeholdelsesingeniør til en unik, nyoprettet stilling, hvor du bl.a. bliver ansvarlig for at gennemføre analyser, der kan sikre en optimeret og datadrevet vedligeholdelsesstrategi for Sund & Bælts infrastrukturanlæg.

Du bliver en vigtig del af Asset Management-funktionen, som er en central støttefunktion til den operationelle drift. Som Sund & Bælts nye vedligeholdelsesingeniør vil du få en specialistrolle som, i tæt samarbejde med driftsfunktionerne, skal bidrage til datadrevet Asset Management.  

Om jobbet

Sund & Bælt har på det seneste taget afsæt til et teknologispring, der skal sikre en langt mere effektiv og intelligent vedligeholdelse af de tekniske og fysiske anlæg. Det kræver medarbejdere med de rette kompetencer inden for nytænkning, retningssætning og samarbejde. Du kan læse mere om arbejdet med robotter, sensorer og Big Data her: https://sundogbaelt.dk/tema/storebaeltsbroen-version-2-0/

Efter en grundig introduktion til jobbet og virksomheden, bliver dine primære opgaver – de første 3 måneder – at:

 • Udvikle værktøjer og processer til en systematisk gennemgang af Assets.
 • Foretage kritikalitets- og fejlanalyse af anlægsporteføljen, så der kan foretages en prioriteret indsats.

 

Herefter bliver arbejdsopgaverne primært følgende:

 • Levere driftsanalyser, så der i samarbejde med driftslederne skabes en optimal balance mellem afhjælpende og forebyggende vedligehold.
 • Supportere med planlægning og justering af vedligeholdsplaner med baggrund i gennemførte analyser.
 • Løbende levere anbefalinger til justering af vedligehold, der kan optimere udnyttelsen af virksomhedens infrastruktur.
 • Overvåge om de planlagte vedligeholdsaktiviteter eksekveres effektivt.
 • Udarbejde og tilpasse nøgletal for driftsperformance, der understøtter en balancering af risiko, performance og økonomi.
 • Formalisere krav til opsamling af driftsdata samt medvirke til udvikling/optimering af virksomhedens ERP-system.
 • Deltagelse i commissioning-processer når nye anlæg skal absorberes og idriftsættes.
 • Bidrage til udarbejdelse af designmanualer med krav til nye anlæg og bidrage til standardisering af vedligeholds-terminologier.

 

Om dig

Du har en teknisk baggrund med en uddannelse på minimum diplomniveau som f.eks. ingeniør inden for Supply Chain eller en diplomuddannelse i vedligehold. Du har en god værktøjskasse med erfaring i optimeringsteknikker, pålideligheds- og trendanalyser samt vedligeholdsplanlægning. Du har et grundlæggende teknisk kendskab til elektriske, mekaniske anlæg og kendskab til EAM-systemer, gerne Maximo og SCADA-systemer. Du har solide IT-kompetencer (Excel m.m.).

Du bliver en del af en større forandringsproces, hvor dynamik, vedholdenhed og en stærk faglig ballast er vigtige egenskaber. Du vil med din specialistviden om vedligehold være i stand til systematisk at organisere, gennemføre og implementere en optimeret vedligeholdstilgang.

Du har de bedste forudsætninger for succes i jobbet, hvis du er positiv, selvstændig, samarbejdsorienteret og motiveres af mange relationer og arbejdsopgaver. Du er fagligt nysgerrig, videbegærlig, analytisk og resultatsøgende af natur. Du kommunikerer godt og evner at formidle dit budskab bredt på en let forståelig måde.

Du besidder evnen til at opnå resultater gennem relationer, er nyskabende, ansvarlig og forstår at engagere dine interessenter.

Sund & Bælt tilbyder

En særdeles spændende og udviklende stilling i en markant virksomhed, hvor der er stærkt fokus på netop dit arbejdsfelt, og hvor din faglighed og dine kompetencer bliver udfordret og løbende udviklet. Der tilbydes en konkurrencedygtig løn.

Arbejdsstedet er delt mellem Korsør og København, men det primære arbejdssted er på kontoret i Korsør.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Alle spørgsmål rettes til seniorkonsulent Morten Wittrup Præstbrogaard, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 20809820.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Sund & Bælts vigtigste opgave er at gøre det nemmere at være rejsende. Mere end 250.000 kunder benytter hver dag Sund & Bælts trafikanlæg, dvs. Storebæltsforbindelsen, Øresundsmotorvejen og Øresundsbanen med tilhørende stationer samt havnene i Odden, Ebeltoft, Spodsbjerg og Tårs. Sund & Bælt er et statsejet aktieselskab, der også gennemfører projekteringsarbejdet for en fast forbindelse over Femern Bælt med de tilhørende danske landanlæg. Koncernen ejer ligeledes BroBizz A/S, som tilbyder samlet elektronisk afregning for kørsel på betalingsveje, broer og færger i Skandinavien og Østrig.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Vedligeholdelsesingeniør