Brødrene Hartmann A/S i Tønder skal have ny vedligeholdschef

Vedligeholdschef
Ingeniør og teknik
Brødrene Hartmann A/S
25/09/2018
Tønder, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

Er tiden kommet til nye udfordringer i en stilling, der kombinerer dine evner inden for ledelse, teknisk service og vedligehold i et fagligt stærkt team?

Er du robust, forstår du at lede og motivere, at uddelegere og kommunikere? Kan og vil du tage ansvaret som leder for ca. 35 medarbejdere og indgå i fabrikkens lederteam? Så har vi dit drømmejob ledigt!   

Om dig og jobbet

Som vedligeholdschef bliver du ansvarlig for teknisk service og vedligehold samt støttefunktioner til produktionen. Du refererer til fabriksdirektøren, bliver en del af ledergruppen og får det overordnede ansvar for el-, smede- og serviceafdeling.

I et tæt samarbejde med dine teams sikrer du, at afdelingen er velfungerende, udvikles, arbejder effektivt og struktureret med forebyggende vedligehold og reparation af produktionslinjer i kontinuerlig drift.

Du mestrer at arbejde på tværs af organisationen, er stærk i dialogen med kollegaer på alle niveauer, og du forstår at se opgaverne og udfordringerne i et større perspektiv. Du er personen, der samler trådene, strukturerer opgaverne og sikrer, at opgaverne løses til den aftalte tid og på et højt kvalitativt niveau.

Som person er du detaljeorienteret, struktureret, beslutsom og venlig i dialogen med kollegaer og medarbejdere. Du er lederen, som er robust og besidder en god portion autoritet, der tager afsæt i din stærke faglige ballast. Du bevarer overblikket, tænker langsigtet og forstår at prioritere teamets ressourcer, også når det til tider går stærkt, og planerne ofte må ændres.

Vi tilbyder en attraktiv stilling med stort potentiale, men har også forventninger til dig

Vi tilbyder ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt. 

Vi forventer, at du har erfaring fra en tilsvarende stilling og er uddannet maskinmester eller ingeniør. Vi forventer også, at du forstår at observere fokusområder og kan analysere, afprøve, beskrive og ikke mindst implementere nye værdiskabende løsninger.

Du har interesse i processerne vedrørende Reliability Centered Maintenance (RCM), der gør dig i stand til at forbedre og udvikle strategier for forebyggende vedligehold.

Ser du et match imellem dine ønsker og stillingens krav, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666.

Hartmann er verdens førende producent af emballage til æg. Virksomheden beskæftiger ca. 2.100 medarbejdere worldwide og har foruden det danske produktionssite i Tønder også tilsvarende produktionsfaciliteter på en række andre globale sites. Hartmann har igennem de senere år undergået mange spændende forandringer og står fortsat over for en række nye tiltag. Læs mere om Hartmann her.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Brødrene Hartmann A/S i Tønder skal have ny vedligeholdschef