Vedligeholdsleder med baggrund som elinstallatør eller maskinmester

Vedligeholdsleder
Ingeniør og teknik
Brødrene Hartmann A/S
15/11/2019
Tønder, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

Drømmer du om en stilling, der kombinerer dine evner inden for ledelse, elteknisk service og vedligehold i et fagligt stærkt team? Er du robust, forstår du at lede og motivere, at uddelegere og kommunikere? Kan og vil du tage ansvar og indgå i et lederteam? Er du omstillingsparat, og kan du håndtere kravene, der stilles i en dynamisk hverdag? 

Så har vi dit drømmejob ledigt!   

Om dig og jobbet

Som vedligeholdsleder for elafdelingen bliver du en del af afdelingen for vedligehold. Du refererer til vedligeholdschefen, bliver en del af ledelsen for vedligeholdsafdelingen og får personaleansvar for ca. 8 fagligt dygtige og erfarne medarbejdere.

I et tæt samarbejde med vedligeholdschefen sikrer du, at afdelingen som team er velfungerende, udvikles, arbejder effektivt og struktureret med forebyggende vedligehold og reparation af produktionslinjer i kontinuerlig drift.

Du mestrer at arbejde på tværs af organisationen, er stærk i dialogen med kollegaer på alle niveauer, og du forstår at se opgaverne og udfordringerne i et større perspektiv. Du er personen, der samler trådene, strukturerer opgaverne og sikrer, at opgaverne løses til den aftalte tid og på et højt kvalitativt niveau.

Som person er du detaljeorienteret, struktureret, beslutsom og venlig i dialogen med kollegaer og medarbejdere. Du er robust og besidder en god portion autoritet, der tager afsæt i din stærke faglige ballast. Du bevarer overblikket, tænker langsigtet og forstår at prioritere teamets ressourcer, også når det til tider går stærkt og planerne ofte må ændres.

Vi ønsker, at du:

 • er uddannet elinstallatør eller maskinmester
 • forstår din rolle som leder og specialist
 • har ledererfaring og har oplevet værdien af god ledelse
 • kan kombinere menneskelig indsigt med forretningsmæssig forståelse
 • kan kommunikere på lederniveau og på tværs af organisationen
 • har erfaring med kontinuerlig drift, f.eks. fra industriel produktion, offshore, slagteri eller bryggeri
 • kan agere professionelt i en dynamisk organisation, hvor dagen ofte byder på ikke planlagte udfordringer
 • arbejder selvstændigt og målrettet med afdelingens langsigtede opgaver og projekter.

 

Arbejdssted er Tønder. Du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 45 minutters kørsel fra fabrikken.

Virksomheden tilbyder en attraktiv stilling, men har også forventninger til dig

Du tilbydes ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt. 

Vi ønsker, at du har erfaring fra en lignende stilling og er uddannet elinstallatør eller maskinmester. Vi forventer også, at du forstår vigtigheden af sikkerhed og igennem egen indsats, motiverer dine kollegaer til en sikker adfærd.

Du forstår at observere fokusområder og kan analysere, afprøve, beskrive og ikke mindst implementere nye værdiskabende løsninger.

Ser du et match imellem dine ønsker og stillingens krav, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Hartmann er verdens førende producent af emballage til æg. Virksomheden beskæftiger ca. 2.100 medarbejdere worldwide og har foruden det danske produktionssite i Tønder også tilsvarende produktionsfaciliteter på en række andre globale sites. Hartmann har igennem de senere år undergået mange spændende forandringer og står fortsat over for en række nye tiltag. Læs mere om Hartmann her.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Vedligeholdsleder med baggrund som elinstallatør eller maskinmester