Vej-/anlægsingeniør, bæredygtige løsninger infrastruktur

Vej-/anlægsingeniør
Ingeniør og teknik
Orbicon A/S
27/11/2018
Odense, Fyn
Peter Torp - tlf. 60 15 09 84
Del stillingsopslag

For Orbicon A/S’ afdeling for infrastruktur i Odense søger vi en innovativ vej-/anlægsingeniør, der vil skabe værdi og bæredygtige løsninger med kunderne.

Om virksomheden

Orbicon udspringer af Hedeselskabet og har mere end 150 års erfaring med bæredygtig udnyttelse og beskyttelse af natur og miljø. Orbicon har mere end 600 medarbejdere, 9 kontorer i Danmark, 5 i Sverige, 2 i Grønland og 1 på Island. Der tilbydes rådgivning inden for forsyning, arbejdsmiljø, miljø, klima & energi, informatik, byggeri og projektledelse. Orbicons afdeling for infrastruktur har kompetencer inden for bl.a. afvanding, havne, trafik og veje.

Om jobbet

Du vil få mulighed for at bruge dine innovative og kreative evner til at skabe kvalitets-/helhedsløsninger i samarbejdet med kunder, myndigheder og andre interessentgrupper inden for:

Projektering og klimatilpasning af større og mindre vejanlæg, stier, kryds, rundkørsler, byggemodninger, LAR-anlæg, trafiksaneringer og trafikudviklingsplaner, 3D-projektering, byggeledelse, tilsyn, udbudsmateriale og kundekontakt.

Om dig

Du er vej-/anlægsingeniør med minimum 3 års erfaring fra rådgiverbranchen. Du arbejder selvstændigt, men indgår naturligt i infrastrukturgruppen med reference til gruppeleder Kresten Lysholdt-Andersen, Odense.

Du er positiv af natur, udadvendt, har let til smil og kommunikerer klart i skrift og tale. Du er innovativ, ser løsninger og muligheder – gerne “ud af boksen” med respekt for miljøet, bæredygtige løsninger og forretningen.

Orbicon A/S tilbyder

Et spændende, afvekslende og udfordrende job i et innovativt team funderet i en værdibaseret, velkonsolideret virksomhed med dybe rødder i natur og miljø. Der er fokus på medarbejdertrivsel og arbejdsglæde i et uformelt miljø. Der tilbydes løbende intern uddannelse og dygtiggørelse inden for nyeste værktøjer og teknologi. Gode ansættelsesforhold, pension og sundhedsordning er en selvfølge.

Arbejdsstedet er i Odense, mødedage på anlægspladserne vil forekomme.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål kan rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Peter Torp på tlf. 60 15 09 84 eller mail pt@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

  • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
  • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
  • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
  • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
  • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Vej-/anlægsingeniør, bæredygtige løsninger infrastruktur