VVS-montør, blikkenslager

VVS-montør, blikkenslager
Ingeniør og teknik
Esbjerg VVS
13/12/2016
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40713213
Del stillingsopslag

Esbjerg VVS

VVS montør

For vores kunde ESBJERG VVS ApS søger vi en dygtig VVS-montør, blikkenslager.

Vi søger en dygtig og alsidig VVS-montør der kan håndtere og udføre almindelige service- og renoveringsopgaver samt industriopgaver.

Om dig

Du er selvkørende og medbringer flere års erfaring med VVS. Erfaring med blik vil blive set som en fordel, men det er ikke et krav. Du er grundig, har en god ordens- og detaljesans. Du kan selv planlægge din arbejdsdag og prioritere dine opgaver og tager ansvar for det arbejde du udfører. Herudover er du kendetegnet ved:

  • At have en naturlig interesse for den tekniske udvikling i branchen, hvor du er interesseret i at tilegne dig ny viden.
  • At du udviser god service, og er høflig over for vores kunder
  • At du er omstillingsparat og i stand til at træffe beslutninger på egen hånd
  • At du trives i et ungt og dynamisk arbejdsmiljø
  • At du har kørekort og ren straffeattest 

 

Om jobbet  

Som VVS-montør og blikkenslager arbejder du med forskellige opgaver inden for faget. Vi lægger vægt på ansvarlighed, og det forventes, at du følger dine sager til ”dørs”. Arbejdsopgaverne er brede og spænder over alt fra små spjæld opgaver, større renoveringer at ejendomme eller ny bygning. Herudover arbejder Esbjerg VVS med blikarbejde. Bl.a. inddækninger i zink eller kobber, tagrender, reparationer, falsede tage mm, hvis det også har din interesse.

Vi tilbyder

En selvstændig fast stilling i en mindre virksomhed, der er præget af et uhøjtideligt arbejdsmiljø og en høj grad af tillid til den enkelte medarbejder. Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse og høj grad i fleksibilitet i jobbet.  Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, Carsten Pedersen på tlf: 40 713 213.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

VVS-montør, blikkenslager