VVS-montør, blikkenslager – gerne nyudlært

VVS-montør, blikkenslager - gerne nyudlært
Ingeniør og teknik
Esbjerg VVS
13/12/2016
Esbjerg, Sydjylland
Carsten Pedersen - Tlf. 40713213
Del stillingsopslag

For vores kunde, Esbjerg VVS ApS, søger vi en dygtig nyudlært VVS-montør, blikkenslager. 

Vi søger en dygtig og alsidig VVS-montør, der kan håndtere og udføre almindelige service- og renoveringsopgaver samt industriopgaver.

Om dig

Du er frisk og klar på nye udfordringer i en spændende virksomhed. Erfaring med blik vil blive set som en fordel, men det er ikke et krav. Du er grundig og har en god ordens- og detaljesans og kan tage ansvar for det arbejde, du udfører. Herudover er du kendetegnet ved:

  • At have en naturlig interesse for den tekniske udvikling i branchen, hvor du er interesseret i at tilegne dig ny viden.
  • At du udviser god service og er høflig over for kunderne.
  • At du er omstillingsparat og i stand til at træffe beslutninger på egen hånd.
  • At du trives i et ungt og dynamisk arbejdsmiljø.
  • At du har kørekort og ren straffeattest.

 

Om jobbet

Som VVS-montør og blikkenslager arbejder du med forskellige opgaver inden for faget. Vi lægger vægt på ansvarlighed, og det forventes, at du følger dine sager til ”dørs”. Arbejdsopgaverne er brede og spænder over alt fra små spjæld opgaver, større renoveringer af ejendomme eller nybygning. Herudover arbejder Esbjerg VVS med blikarbejde. Bl.a. inddækninger i zink eller kobber, tagrender, reparationer, falsede tage m.m., hvis det også har din interesse.

Virksomheden tilbyder

En selvstændig fast stilling i en mindre virksomhed, der er præget af et uhøjtideligt arbejdsmiljø og en høj grad af tillid til den enkelte medarbejder. Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse og høj grad af fleksibilitet i jobbet.  Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, Carsten Pedersen på tlf: 40 713 213.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

VVS-montør, blikkenslager – gerne nyudlært