Referencer

 • “Vi lavede i vinteren 2013 /14 en aftale med Pay-Back om at hjælpe os med at finde den rigtige person til en stilling som funktionschef. 

  Pay-Back brugte den fornødne tid på at undersøge hvilke værdier og personer der kendetegner vores virksomhed, og vi fik god sparring i forbindelse med stillingsbeskrivelsen. Vi havde en god proces, som blev hjulpet af en god indfølingsevne hos Pay-Back. De involverede i ledergruppen følte sig hurtigt trygge ved måden opgaven blev grebet an på. 

  Pay-Back har et godt netværk også i vores lokalområde, og vi fik efterhånden nogle valgmuligheder. Efter en omstart, hvor en kandidat sprang fra, blev vi præsenteret for den kandidat vi endte med at ansætte. 

  Det er nu to år siden, og såvel den nye funktionschef som virksomheden er glade for valget.

  Vi vil ikke tøve med igen at kontakte Pay-Back når vi måtte have et behov igen.”

 • ”I forbindelse med min søgning efter nye og større udfordringer faldt jeg over en jobmulighed annonceret via Pay-Back specialist rekruttering. 

  I rekrutteringsprocessen mødte jeg en grundighed og professionalisme, der ikke alene sikrede mig mit nuværende job som salgschef, men også sikrede at jeg var 100% afklaret med forventningerne til mig. 

  På samme måde var jeg imponeret over hvor grundig Pay-Back teamet havde sat sig ind i virksomheden, kulturen og de udfordringer vi kunne forvente at møde. Pay-Back ramte plet! Efter 2 år i jobbet kan jeg kun sige at matchet er perfekt!

  Pay-Back er et sikkert valg hvis du som virksomhed vil opnå den bedste formidling og repræsentation af din virksomhed. Jeg medgiver teamet min bedste anbefaling.”

  Kandidat
 • ”Jeg søgte en fortrolig partner, der på vegne af mig kunne åbne døren til virksomheder indenfor min branche. 

  Valget faldt på Pay-Back specialist rekruttering. Forløbet blev indledt med udarbejdelse af et grundigt vurderingsmateriale, som efter aftale blev præsenteret for udvalgte virksomheder. Efter kort tid blev jeg inviteret til en samtale hos den markedsledende virksomhed i min branche. Samtalen endte med ansættelse i en specialist stilling, der nok må betegnes som et drømmejob for mig. Jeg vil til en hver tid, uden forbehold, anbefale at kontakte Pay-Back hvad enten man er jobsøgende eller virksomhed der ønsker en specialist stilling besat.”

  Kandidat
 • ”Tidligere har jeg prøvet mange andre tests fra rekrutteringsbureauer. Pay-Backs test er dog den mest præcise jeg har oplevet, fordi den belyser så mange forskellige aspekter af kandidatens evner og kan give et overraskende retvisende billede af hvordan kompetencerne er sammensat. Den blev bagefter gennemgået minutiøst for, at sikre både, at jeg var enig, og at jeg forstod testresultatet til bunds. 

  Samarbejdet med Pay-Back kan varmt anbefales. Det har for mig været både udbytterigt, udfordrende og lærerigt.”

  Kandidat
 • ”Hvad angår min erfaring med Pay-Back betragter jeg forløbet som meget professionelt og lige til uden ”Bullshit”. Et forløb der lige fra start til slut var meget intens og ligefrem. Det var især bemærkelsesværdigt så ligetil jobbet og virksomheden blev fremstillet, hvilket gav en god fornemmelse af, at forventningerne til kandidaten rakte bredt og stod i god kontrast til de opstillede krav. 

  Skulle jeg i fremtiden for brug for et rekrutteringsbureau, hvad enten det er som kandidat eller virksomhed vil jeg ikke have betænkeligheder ved, at anvende Pay-Back.”

  Kandidat
 • ”En vækstvirksomhed som Holtec har konstant brug for ressourcer med specialist kompetencer, og dem har Pay-Back formået, at levere over 30 af til os.”

 • ”En meget stor fordel, som vi erfarede ved at bruge Pay-Back til at hyre folk med specielle kompetencer, var at Pay-Back i stor udstrækning selv har viden om disse områder og er i stand til, at gå i en relativ dyb diskussion med kandidater. Dette har sikret at vi har fået 2 nye medarbejdere som fagligt præcist matcher vort behov og som rent menneskeligt/socialt også passer i vor organisation.”

Yderligere referencer

Brdr. Hartmann A/S
FiberVisions a/s
VESTAS Aircoil A/S
INGENIØR’NE A/S
Vestmedia A/S
ATKINS A/S
Semco Maritime A/S
Sihm Højtryk A/S
GENUA A/S
Region Syddanmark
Compu-Game A/S
VestConsult A/S
SignConcept ApS
Sanita Footwear A/S
EP Tools A/S
Holtec Automatic A/S
MacArtney A/S
Østergaard Entreprise A/S
BYGMA A/S
Maestro A/S
JTI Gulventreprise A/S
aarhus arkitekterne A/S
A2SEA A/S
Bojer Innovativ Ingeniør
Rådgivning ApS
PRIMO A/S
KPC Byg A/S
Bramming Plast-Industri A/S
Skorstensgaard.dk ApS
SMC-Biler A/S
BJP Ølgod ApS
Sædding Revision
Dansk Revision A/S
LM Huse A/S
Actona Company A/S
Esbjerg Tag A/S
FAYARD A/S
SB-Engineering ApS
Anticimex A/S
Dantherm A/S
ROMO Wind A/S
SSP Technology A/S
MONJASA A/S
Ideal Engineering A/S
Cashpoint GmbH
Revisionsfirmaet BRANDT
KA Interiør A/S
Ellegaard A/S
Hans Kjellerup A/S
Neox Technologies GmbH
CT Offshore A/S
Erhvervsakademi SydVest
Mita Teknik A/S
AB-Inventech A/S
DESMI A/S
DOKKA Fasteners A/S
FREM Mineralvandsfabrikken A/S
Züblin A/S
Cabinplant A/S
Årstiderne Arkitekter A/S
Frontmatec A/S
MOE A/S
De Forenede Dampvaskerier A/S
Esbjerg VVS ApS
ASME A/S
BRAMIDAN A/S
Letbæk Plast
Danske Spil A/S

Vi kan også finde den rette kandidat til din virksomhed

Kontakt os på +45 60 888 444 eller info@pay-back.dk for at høre nærmere.

Kontakt os →