Afdelingsleder – arbejdspladskoncepter

Afdelingsleder – arbejdspladskoncepter
Ledelse med personaleansvar
Bankdata
03/07/2020
Fredericia, Sydjylland
Jonas Jørgensen - tlf. 3152 8191
Del stillingsopslag

Er tiden kommet til nye udfordringer i en stilling, der kombinerer dine evner inden for ledelse, IT, drift og udvikling i et fagligt stærkt team?

Er du robust, forstår du at lede og motivere, at uddelegere og kommunikere og kan og vil du tage ansvaret som leder for ca. 20 medarbejdere i afdelingen arbejdspladskoncepter hos Bankdata? Så har vi dit drømmejob ledigt!   

Stillingen og din rolle hos Bankdata

Som afdelingsleder for arbejdspladskoncepter bliver du en del af en ambitiøs og fleksibel virksomhed med masser af kompetente kollegaer, der via en agil transformation af Bankdata har skabt en moderne og resultatorienteret finansiel IT-virksomhed. Du kommer forretningsmæssigt til at arbejde med toneangivende pengeinstitutter, hvor den høje kundeinvolvering stiller krav, men også giver muligheder, som du ikke vil opleve mange andre steder.

Afdelingen består af to teams, hvor det ene team er ansvarlig for konceptudviklingen og udrulningen af moderne IT-arbejdspladskoncepter baseret på Windows 10 til 12.000 arbejdspladser. Og det andet team har ansvaret for netværk, indkøb og Bankdatas IT-support på lokationerne i Fredericia, Silkeborg og Århus.

Dine hovedopgaver bliver at

 • sikre, at den igangværende udrulning af Windows 10 platformen følges til dørs i alle pengeinstitutterne og i Bankdata, og at kunderne fremadrettet oplever en stabil drift samt kontinuerlig forbedring af platformen
 • arbejde målrettet hen imod samt drive udviklingen i retning af Modern Workplace
 • sikre fortsat udvikling af intern knowhow om netværksinfrastrukturen samt sikre udviklingen i samarbejde med JN Data
 • lede afdelingen med afsæt i en involverende ledelsesstil, hvor du formår at uddelegere ansvar, coache og vejlede medarbejderne, så forudsætningerne, for at leverancerne nås til aftalt tid og kvalitet, er til stede
 • skabe gennemsigtighed og klarhed over afdelingens opgaver, status og fremdrift i forhold til interne og eksterne stakeholders
 • sikre en god IT-support internt hos Bankdata.

 

Arbejdssted vil være i Fredericia.

Forventninger til dig

Du mestrer at arbejde på tværs af organisationen og ud mod pengeinstitutterne, er stærk i dialogen med stakeholders på alle niveauer, og du forstår at se opgaverne og udfordringerne i et større perspektiv. Du er personen, der samler trådene, strukturerer opgaverne og sikrer, at leverancerne løses til den aftalte tid og på et kvalitativt højt niveau.

Du har en bred IT-faglig baggrund, og det forventes herudover, at du

 • har en god forståelse af konceptudvikling af moderne IT-arbejdspladskoncepter på en moden netværksinfrastruktur og med et godt indblik i levering af applikationer til platformen
 • brænder for at udfordre og udvikle dine medarbejdere gennem løbende sparring og medarbejderudviklingssamtaler
 • er vant til at arbejde i en agil organisation med mange forskellige stakeholders og til at agere proaktivt
 • har en god økonomisk forretningsforståelse, er nysgerrig og har en vilje og lyst til at involvere dig i Bankdatas forretning
 • er resultatorienteret og får sparket dine bolde i mål
 • er god til at kommunikere klart og tydeligt med andre, både skriftligt og mundtligt – på dansk og engelsk.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 3152 8191 eller mail jj@pay-back.dk.

___________________________________________________________________________________________________________________

Om Bankdata

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte én af landets største IT-arbejdspladser. Virksomheden tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at Bankdata har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata på www.bankdata.dk

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Afdelingsleder – arbejdspladskoncepter