Bygningskonstruktør eller arkitekt

Bygningskonstruktør/ arkitekt
Ingeniør og teknik
Årstiderne Arkitekter
04/08/2020
København, Københavnsområdet
Søren Prehnum - tlf. 53 605 600
Del stillingsopslag

For vores kunde, Årstiderne Arkitekter, søger vi en bygningskonstruktør eller arkitekt til fagtilsyn og projektopfølgning.

Om virksomheden og jobbet

Med snart 30 års erfaring er Årstiderne Arkitekter én af Danmarks største arkitektvirksomheder. Virksomheden består af 150 engagerede medarbejdere fordelt på tegnestuer i Silkeborg, København, Herning, Göteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er dedikerede til at skabe bæredygtig og videnbaseret arkitektur, som tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. Med udgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradition er det målsætningen altid at skabe det bedst mulige resultat for kunder og omgivelser. Ydelserne består overordnet af arkitektrådgivning, design, byplanlægning, landskabsplanlægning, bygherrerådgivning samt bruger- og borgerinddragelse. Organisationen arbejder tværfagligt, hvor det er muligt, så der skabes en dynamisk proces og et unikt slutprodukt.

Årstiderne Arkitekter vinder og udvikler løbende spændende projekter, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur. Vi søger derfor en bygningskonstruktør eller arkitekt til at indgå i Årstidernes Arkitekters Designteam 2 i København, som består af ca. 35 dedikerede arkitekter og bygningskonstruktører med speciale i transformation, udvalgt erhvervsbyggeri og space planning. Teamet er dagligt ledet af kreativ chef, arkitekt MAA Rasmus Tøgern.

Hos Årstiderne Arkitekter arbejdes der hver dag på at omsætte kundernes ønsker og behov til konkrete projekter. De har travlt med spændende projekter og søger derfor en kollega, som kan bidrage til at sikre en fortsat høj kvalitet i projekterne via fagtilsyn og projektopfølgning.

Årstiderne Arkitekter er i gang med en større transformation af eksisterende erhvervsdomicil i København, hvor du vil indgå i Årstidernes Arkitekters byggeledelsesteam og arbejde direkte under erfaren byggeleder og projekteringsleder. 

Dine primære opgaver og ansvar

 • Dine primære arbejdsopgaver vil være fagtilsyn på byggepladsen med deraf følgende projektopfølgning.
 • Din daglige arbejdsplads vil være på byggepladsen med minimum én dag om ugen på tegnestuen i Ørestaden.

 

Dine kvalifikationer

 • Du er uddannet arkitekt eller konstruktør med + 5 års erfaring fra rådgivervirksomhed. Gerne med en håndværkerbaggrund.
 • Du har erfaring med fagtilsyn for arkitektarbejder.
 • Du har erfaring med detailprojektering af arkitektarbejder.
 • Du er rutineret bruger af Revit.
 • Erfaring med byggeledelse, eventuelt som assisterende byggeleder, herunder erfaring med aftalesedler, tekniske forespørgsler og byggeregnskab er et stort plus.

 

Om dig

Som person er du kendetegnet ved en god faglig profil og evner at dele ud af din erfaring. Du er kvalitetsbevidst, hjælpsom og har en positiv tilgang til opgaveløsningerne. Du forstår at arbejde i et team og bibringe teamet din store faglige viden og går foran med en god arbejdsmoral og sunde arbejdsevner.

Kort sagt: 

 • du er ambitiøs og ønsker at videreudvikle dine kompetencer
 • du har gode sociale færdigheder og nyder at være en del af et kompetent og agilt team
 • du taler og skriver dansk på et højt niveau.

 

Du tilbydes

 • Et spændende job i en velrenommeret og succesfuld arkitektvirksomhed. Her vil du blive en vigtig del af en spændende organisation, hvor man har mulighed for at udvikle og præge stillingen og samarbejde med kompetente og inspirerende kollegaer.
 • En organisation, hvor der samtidig med varierende og udfordrende arbejdsopgaver, er et afslappet og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en ligefrem omgangstone.
 • Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, hvor både det faglige og det sociale er i højsædet.
 • Du tilbydes en moderne arbejdsplads, hvor man sammen med ingeniører og øvrige specialister yder integreret rådgivning inden for alle bygge- og anlægsdiscipliner til private og offentlige bygherrer.

 

Hos Årstiderne Arkitekter vil du i høj grad kunne sætte præg på din egen dagligdag og udvikling med gode muligheder for varierede arbejdsopgaver og efteruddannelse.

Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted: København.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Søren Prehnum på tlf. 53 605 600.

 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Bygningskonstruktør eller arkitekt