Bygningskonstruktør til projektering

Bygningskonstruktør til projektering
Ingeniør og teknik
Årstiderne Arkitekter
04/09/2020
København, Københavnsområdet
Søren Prehnum - tlf. 53 605 600
Del stillingsopslag

For vores kunde, Årstiderne Arkitekter, søger vi en dedikeret bygningskonstruktør til virksomhedens tegnestue i København, hvor du vil indgå i et projekteringsteam på de mange projekter.

Om virksomheden og jobbet

Med snart 30 års erfaring er Årstiderne Arkitekter én af Danmarks største arkitektvirksomheder. Virksomheden består af 150 engagerede medarbejdere fordelt på tegnestuer i Silkeborg, København, Herning, Göteborg i Sverige og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er dedikerede til at skabe bæredygtig og videnbaseret arkitektur, som tager afsæt i funktionalitet, æstetik samt social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed. Med udgangspunkt i den skandinaviske arkitekturtradition er det målsætningen altid at skabe det bedst mulige resultat for kunder og omgivelser. Ydelserne består overordnet af arkitektrådgivning, design, byplanlægning, landskabsplanlægning, bygherrerådgivning samt bruger- og borgerinddragelse. Organisationen arbejder tværfagligt, hvor det er muligt, så der skabes en dynamisk proces og et unikt slutprodukt.

Årstiderne Arkitekter vinder og udvikler løbende spændende projekter, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur. Virksomheden har travlt med spændende projekter og søger derfor en kollega, som kan bidrage til at sikre en fortsat høj kvalitet i projekterne – primært i faserne udbuds- og udførelsesprojekterne. Vi søger derfor en bygningskonstruktør, der vil indgå i Årstidernes Arkitekters projekteringsteam og arbejde direkte under en erfaren projektleder. Dine primære arbejdsopgaver vil være projektering i Revit med vægt på din erfaring med detailprojektering.

Din daglige arbejdsplads vil være på tegnestuen i Ørestaden.

Du vil blive forankret i Årstidernes Arkitekters transformationsteam, som består af ca. 20 dedikerede arkitekter og bygningskonstruktører med speciale i transformation og udvalgt erhvervsbyggeri.

Teamet er daglig ledet af teamleder og kreativ leder, arkitekt MAA Bjørn Mogensen og markedschef, arkitekt MAA Rasmus Tøgern.

Hos Årstiderne Arkitekter arbejdes der hver dag på at omsætte kundernes ønsker og behov til konkrete projekter. De har travlt med spændende projekter og søger derfor en kollega, som kan bidrage til at sikre en fortsat høj kvalitet i projekterne. Virksomheden er i gang med en større transformation af eksisterende erhvervsdomicil i København.

Om dig

 • Du er ambitiøs og ønsker at videreudvikle dine kompetencer.
 • Du har gode sociale færdigheder og nyder at være en del af et kompetent og agilt team.
 • Du er uddannet konstruktør med + 5 års erfaring fra rådgivervirksomhed.
 • Du har erfaring med detailprojektering af arkitektarbejder.
 • Du er rutineret bruger af Revit.
 • Du taler og skriver dansk på et højt niveau.

 

Som person er du kendetegnet ved en god faglig profil og evner at dele ud af din erfaring. Du er kvalitetsbevidst, hjælpsom og har en positiv tilgang til opgaveløsningerne. Du forstår at arbejde i et team og bibringe teamet din store faglige viden og går foran med en god arbejdsmoral og sunde arbejdsevner.

Du tilbydes

 • Et spændende job i en velrenommeret og succesfuld arkitektvirksomhed. Her vil du blive en vigtig del af en spændende organisation, hvor man har mulighed for at udvikle og præge stillingen og samarbejde med kompetente og inspirerende kollegaer.
 • En organisation hvor der, samtidig med varierende og udfordrende arbejdsopgaver, er et afslappet og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en ligefrem omgangstone.
 • Du bliver en del af en ambitiøs arkitektvirksomhed, hvor både det faglige og det sociale er i højsædet.
 • Du tilbydes en moderne arbejdsplads, hvor man sammen med ingeniører og øvrige specialister yder integreret rådgivning inden for alle bygge- og anlægsdiscipliner til private og offentlige bygherrer.

 

Hos Årstiderne Arkitekter vil du i høj grad kunne sætte præg på din egen dagligdag og udvikling med gode muligheder for varierede arbejdsopgaver og efteruddannelse.

Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted: København.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Søren Prehnum på tlf. 53 605 600.

 

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Bygningskonstruktør til projektering