Dynamisk hands-on elkonstruktør – projektleder

Elkonstruktør - projektleder
Ingeniør og teknik
Stampes Elektro
03/12/2019
Ringkøbing, Midtjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

På vegne af Stampes Elektro i Ringkøbing søger vi en dynamisk hands-on elkonstruktør – projektleder.

Om virksomheden

Stampes Elektro er en solid og veldrevet elektro- og automationsvirksomhed med særlig fokus på salg og service af automationsopgaver, generatoranlæg samt elektromotorer og gear.

Virksomheden har en lang track record med seriøse projekter og har siden 1962 ageret både som total- og delleverandør af eltekniske og mekaniske leverancer og service. Herudover forhandles og serviceres industrielle generatorer fra EuroPower og GreenPower, elektromotorer, gear og reservedele samt egenudviklet specialudstyr.

Virksomheden beskæftiger 9 medarbejdere med kompetencer inden for elektro, mekanisk konstruktion og styringssoftware, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet omfatter industri, offshore, landbrug, installatører og offentlige myndigheder.

Stampes Elektro blev i foråret 2019 en del af HOLTEC-gruppen, en automationsvirksomhed med store vækstambitioner, som har afdelinger spredt ud over hele landet og ca. 100 medarbejdere. Relationen åbner for synergieffekter i form af tilgang til nye potentielle kunder og samarbejde om ressourcer og kompetencer på tværs af afdelingerne.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Stampes Elektro her og HOLTEC A/S her.

Om jobbet                

Vi søger en elkonstruktør med en elteknisk baggrund som f.eks. installatør, stærk- eller svagstrømstekniker eller industrielektriker.

Som et aktivt medlem af det tekniske team bliver du en central person i en dynamisk og faglig kompetent gruppe af dedikerede specialister, hvor du er med fra den første kundekontakt til aflevering af færdigt projekt.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte:

 • deltagelse i kundemøder, ideudvikling og sparring
 • udarbejdelse af tilbud, herunder kalkulation, beskrivelse og præsentation af løsning
 • udvikling og design af kundeløsninger i direkte dialog med kunden
 • design og dokumentation i PCSCHEMATIC, EPLAN, eller CADdy ++
 • dialog med softwareudvikler om opgaven ud fra IO-liste
 • indkøb af komponenter/materialer
 • opbygning af tavler på værkstedet
 • indkøring hos kunden.

 

Du bliver en helt central spiller i en dynamisk og faglig kompetent virksomhed, hvor du har en finger med i det hele, både omkring projektledelse, projektering, software, værkstedet, montagen og kunderne. Du har overblikket og kan sparre med kollegaer og kunder uanset niveau.

Om dig

Du har en relevant baggrund med kendskab til de nævnte arbejdsområder. Optimalt set har du en god teknisk hands-on erfaring med elektro, gear og gerne generatoranlæg. Du er velformuleret og kommunikerer præcist både skriftligt og mundtligt. Derudover behersker du dansk og engelsk i skrift og tale. Har du erfaring med UL, CSA, CE, Atex, vind eller bioenergi er det et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:

 • er fokuseret på kvalitet
 • kan arbejde selvstændigt med projekter/projektledelse
 • har evnen til at samarbejde internt/eksternt
 • er handlekraftig og økonomisk bevidst.

 

Virksomheden tilbyder

Du tilbydes ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur. Stor mulighed og frihed til at sætte dit præg på arbejdsdagen. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Dynamisk hands-on elkonstruktør – projektleder