Dynamisk salgskonsulent til byggebranchen, el-teamet

Salgskonsulent til byggebranchen
Salg og kommunikation
Viktech
01/04/2020
Fredericia, Sydjylland
Carsten Pedersen - tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

For Viktech i Fredericia, søger vi en dynamisk salgskonsulent, der trives med frihed under ansvar, mulighed for at planlægge sin arbejdsdag og hvor din indsats har indflydelse på din egen løn. Er du handlekraftig og selvkørende og god til at overbevise andre? Når du altid dine mål, og er du god til at skabe dem igennem gode relationer og et godt samarbejde med andre? Så læs videre herunder.

Om jobbet

Til elektrikerteamet søger vi en initiativrig, skarp salgskonsulent, der har mod til at springe ud i en afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger og masser af både kunde- og medarbejderkontakt. Indgangene til jobbet kan være mange. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring fra elbranchen kombineret med salgserfaring, men det er ikke et krav. Det kan også være, at du har opbygget din erfaring fra et byggemarked eller som kundemindet tekniker. Det vigtigste er, at du har en udadvendt profil kombineret med et drive, der sikrer, at du når dine mål.

Hverdagen er præget af højt tempo, mange bolde i luften og du kommer til at tage mange hurtige beslutninger. Du vil typisk starte dagen med opstart af medarbejdere ude hos dine kunder. Herefter vil dagen være en blanding af at

 • opsøge og vedligeholde relationer til bestående og nye kunder
 • planlægge, gennemføre og følge op på dine salgsbesøg
 • håndtere og motivere en portefølje af dygtige håndværkere og sørge for, at de er glade medarbejdere, som har noget at lave
 • matche de rigtige medarbejdere, i samarbejde med virksomhedens interne salgs- og rekrutteringsafdeling, til opgaverne hos kunderne
 • udarbejde tilbud og kontrakter til kunderne.

 

Du indgår i et team af dygtige salgskonsulenter, som løbende mødes til sparring og opfølgning.

Hør mere om hverdagen fra en af Viktechs konsulenter her. 

Om dig

Du skaber resultater i samspil med andre kollegaer, kunder og ved at bringe din faglige knowhow i spil. Du har det godt med kundekontakt og er ambitiøs. Du er overbevisende og kan se kunderne i øjnene, skabe langsigtede relationer, hvor du vil gå langt for at sætte dig ind i deres behov og indfri deres forventninger for at opnå resultater.

Derudover leder vi efter en person, som kendetegnes ved, at du

 • er selvstarter og resultatorienteret med højt energiniveau
 • gerne har erfaring fra håndværksbranchen, og du har evt. salgserfaring – men det er ikke et krav
 • er god til at håndtere udfordrende situationer og trives i en uforudsigelig hverdag
 •  sætter en ære i god kundeservice og at gøre en forskel over for kunder og kollegaer hver dag
 • er proaktiv, engageret, ansvarsbevidst og ser muligheder frem for begrænsninger
 • sætter en ære i at levere på opgaverne med bedst mulig kvalitet.

 

Viktech tilbyder

Et spændende job i en dynamisk, handlingsorienteret organisation med stor faglighed og mulighed for personlig udvikling. Virksomheden tilbyder derudover:

 • en grundig og professionel salgsuddannelse og efterfølgende løbende træning
 • attraktiv lønpakke med fast løn og provisionsordning uden loft
 • firmabil
 • pensionsordning med sundhedsforsikring
 • et selvstændigt miljø med gode udfordringer – DNA er ” frihed under ansvar”.

 

Om Viktech

Viktech er et landsdækkende, succesfuldt bemandingsfirma, som udelukkende har fokus på professionelle og fleksible bemandingsløsninger med faglærte håndværkere inden for bygge- og anlægsbranchen. Virksomheden er kendt som en seriøs aktør inden for sit felt, med et indgående branchekendskab og løsningsorienteret koncept. Via stærke værdier og engagerede medarbejdere, oplever virksomheden stor vækst og efterspørgsel på kvalitetsløsninger inden for bemanding af håndværkere. 

Læs mere om Viktech her. 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller mail: cp@pay-back.dk.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Dynamisk salgskonsulent til byggebranchen, el-teamet