Electrical Engineer med baggrund som elinstallatør eller maskinmester

Electrical Engineer
Ingeniør og teknik
FiberVisions a/s
12/05/2020
Varde, Sydjylland
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

På vegne af FiberVisions a/s i Varde søger vi en Electrical Engineer, som kan sikre udviklingen og udstikke retningen for elafdelingen under Teknisk Service.

Om dig og jobbet

Som Electrical Engineer bliver du faglig ansvarlig for el i en stor produktionsvirksomhed. Du refererer til vedligeholdschefen og bliver en del af et kompetent team af tekniske medarbejdere, som bl.a. består af elektrikere, smede, PLC-programmører og ingeniører.

I et tæt samarbejde med vedligeholdschefen sikrer du, at afdelingen er velfungerende, udvikles, arbejder effektivt og struktureret med forebyggende vedligehold og reparation af produktionslinjer i kontinuerlig drift.

Du mestrer at arbejde på tværs af organisationen, er stærk i dialogen med kollegaer på alle niveauer, og du forstår at se opgaverne og udfordringerne i et større perspektiv. Du er personen, der samler trådene, strukturerer opgaverne og sikrer, at opgaverne dokumenteres og løses til den aftalte tid og på et højt kvalitativt niveau.

Som person er du detaljeorienteret, beslutsom og venlig i dialogen med kollegaer og medarbejdere. Du er robust og besidder en vis portion autoritet, der tager afsæt i din stærke faglige ballast. Du bevarer overblikket, tænker langsigtet og forstår at prioritere ressourcer, også når det til tider går stærkt, og planerne må ændres.

Vi ønsker, at du

 • er uddannet elinstallatør eller maskinmester
 • forstår din rolle som faglig ansvarlig, rådgiver og specialist
 • kan kombinere menneskelig indsigt med forretningsmæssig forståelse
 • kan kommunikere på lederniveau og på tværs af organisationen
 • kan agere professionelt i en dynamisk organisation, hvor dagen ofte byder på ikke planlagte udfordringer
 • arbejder selvstændigt og målrettet med afdelingens langsigtede opgaver, projekter og el-tekniske dokumentation
 • forstår vigtigheden af sikkerhed og igennem egen indsats motiverer dine kollegaer til en sikker adfærd.

 

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har ledelseserfaring og erfaring med kontinuerlig drift, f.eks. fra plastbranchen, offshore, slagteri eller bryggeri.

Stillingen indeholder som udgangspunkt ikke personaleansvar.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder en grundig og praktisk introduktion i jobbet og ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt.

Løn forhandles efter kvalifikationer og omhandler bl.a. pensionsordning. Arbejdssted: Varde. Bopæl maks. 1 times kørsel fra Varde.

Ansøgning

Ser du et match imellem dine ønsker og stillingens krav, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. 50 555 666 eller mail tl@pay-back.dk.

Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

___________________________________________________________________________________________________________________________

FiberVisions er en ordreproducerende, international virksomhed med salg til hele verden og søsterselskaber i USA og Kina. FiberVisions beskæftiger mere end 200 personer i Varde og godt 500 på globalt plan. FiberVisions er førende på sit felt, er forretnings- og markedsorienteret og omsætter for ca. 1 mia. kr. om året. FiberVisions producerer syntetiske fibre til hele verden inden for BtB segmentet og udvikler fibre og processer i tæt samarbejde med kunderne. FiberVisions’ succes bygger på dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere – og et dynamisk lederteam. FiberVisions er ejet af den thailandske polyesterkoncern, Indorama Ventures Public Company Limited, med hovedsæde i Bangkok.

Læs mere på  www.fibervisions.com.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Electrical Engineer med baggrund som elinstallatør eller maskinmester