Erfaren, stabil mødebooker med erfaring inden for pension

Mødebooker
Salg og kommunikation
Dansk Mødebooking
04/12/2019
Højbjerg, Midtjylland
Kenni Simmelsgaard tlf. 239 239 74 eller Carsten Pedersen tlf. 40 713 213
Del stillingsopslag

Kan dit smil høres i telefonen, og kan du bruge telefonen effektivt, så kunderne får møder i kalenderen, så har du her mulighed for at arbejde under vel nok branchens bedste vilkår.

Er det dig? Så læs videre, for vi søger en erfaren mødebooker for Dansk Mødebooking i Højbjerg.

Om jobbet

Da der er en lang venteliste på kunder, der gerne vil bruge Dansk Mødebooking, søger vi en mødebooker med erfaring inden for pension, 25-37 timer om ugen til B2B mødebooking, leadgenerering og markedsanalyse. Arbejdstiden ligger i hverdage man-fredag i tidsrummet 8-16 i meget attraktive omgivelser på Axel Kiers Vej 11, 8270 Højbjerg. Grunden til ventelisten er, at Dansk Mødebooking har et lille dedikeret team af nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste mødebookere. Man lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da man tror fuldt og fast på, at det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde.

Jobbet er kendetegnet ved fleksibel arbejdsplanlægning, hvor der i høj grad kan tages hensyn til dine fritidsaktiviteter og mulighed for hjemmearbejdsdage 1-2 dage i ugen. Det er udelukkende B2B-møder, så ingen aften- og weekendarbejde. Der er et godt og spændende arbejdsmiljø med en glad tone i et lille team af erfarne kollegaer, hvor målsætningen er, at du går hjem glad og tilfreds hver eneste dag.

Om dig

Vi forestiller os, at du er udadvendt, positiv, har erfaring med mødebooking inden for pension, er drevet af at skabe resultater og lader dig ikke slå ud af et afslag.

Vi forventer, at du:

 • har minimum 2 års erfaring med mødebooking (herunder erfaring med at ringe pension)
 • er nysgerrig og kan lide at tale med mange forskellige mennesker
 • er videbegærlig og frisk på at blive udfordret
 • er stabil og engageret.

 

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder dig:

 • høj fast løn
 • stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider
 • mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen
 • gode erfarne kollegaer til at bakke dig op
 • et stærkt fagligt miljø med masser af erfaring
 • gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • super arbejdsmiljø med mulighed for frokostordning, fitness, massage, frisør, pool, bordfodbold, bordtennis m.m.
 • masser af arrangementer og foredrag, både for store og små.

 

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. Kenni Simmelsgaard tlf. 239 239 74 eller seniorkonsulent Carsten Pedersen tlf. 40 713 213.

________________________________________________________________________________________________________________

Om virksomheden

Dansk Mødebooking er en mindre virksomhed i vækst og med stor efterspørgsel fra nye kunder. Ved Dansk Mødebooking bliver der fokuseret på kvalitet over kvantitet, og derfor giver man gerne en høj fast løn til de rette medarbejdere, så man kan fokusere ligeså meget på processen som på selve resultaterne. Virksomheden booker møder for mange forskellige slags virksomheder, og man får mulighed for at få den opgave, der passer bedst til lige præcis én selv.

Virksomheden har lokaler i et større meget attraktivt kontorfællesskab på Axel Kiers Vej 11, 8270 Højbjerg, hvor der samlet er 350-400 medarbejdere i alt. Der er blandt andet fitnesslokaler, yogalokale, spinninglokale, game room, auditorie til foredrag og lignende, fælles buffet, gode parkeringsmuligheder med meget mere.

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Erfaren, stabil mødebooker med erfaring inden for pension