Executive Assistant

Executive Assistant
Øvrige jobs
Cashpoint
04/03/2020
Rødovre, Københavnsområdet
Tonny Lang - tlf. 50 555 666
Del stillingsopslag

Billede1

På vegne af Cashpoint Denmark ApS søger vi en Executive Assistant.

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en hurtigt voksende og ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. På kort tid har Cashpoint positioneret sig som et innovativt benchmark for branchen og er samtidig den næststørste bookmaker på det landbaserede marked for sportsbetting i Danmark. Produktet sportsbetting udbydes primært via væddemålsterminaler opstillet hos mere end 400 forhandlere overalt i Danmark. Et forhandlernetværk der består af kiosker, tankstationer og spillebutikker, og som udgør kerneforretningen for aktiviteterne hos Cashpoint Denmark.

Organisationen i Danmark består p.t. af ca. 50 medarbejdere, som arbejder inden for administration, teknik, salg & marketing samt i selskabets 5 Cashpoint bettingshops. Internationalt beskæftiger Cashpoint ca. 300 medarbejdere.

Om jobbet og dine opgaver

Som Executive Assistant kommer du til at arbejde helt tæt på direktionen og vil få rollen som en fortrolig og betroet person for det øverste ledelsesniveau i Danmark. Du vil få en stor kontakt- og berøringsflade i organisationen såvel i Danmark som internationalt, hvor du kommer til at arbejde sammen med kollegaer i forhold til implementering af kommercielle og administrative projekter, men også projekter relateret til produktet.

En væsentlig del af din hverdag kommer til at berøre små og store projekter, som understøtter en kontinuerlig udbygning og optimering af virksomheden. Du vil opleve en hverdag med en fin vekselvirkning og synergi imellem daglige operative opgaver, projektdesign, planlægning og praktisk udførelse, hvor dine kompetencer for alvor kommer i spil.

Dine opgaver som Executive Assistant bliver bl.a. at

 • sparre med direktionen ift. udvikling og drøftelse af relevante problemstillinger
 • agere som projektledelse og projektdeltager
 • forberede møder, herunder at udvikle præsentationer, at koncipere dagsordner, at virke som referent m.v.
 • supportere ledelsen ved udvikling, gennemførelse og opfølgning på projekter
 • supportere direktionen med Business Intelligence-indsigter og -rapporter
 • udføre ad hoc-opgaver.

 

Om dig

Som person er du smilende, positiv og serviceminded, men når det kræves, kan du træde i karakter. Du arbejder systematisk og vedholdende, overholder deadlines, sikrer en høj kvalitet og har helt styr på detaljerne, når du løser dine opgaver.

Du interesserer dig for forretningsudvikling og har måske allerede erfaring fra en lignende stilling som assistent for en direktion, hvor du nu ønsker at bruge dine kompetencer mere forretningsdrevet og involverende.

Uddannelsesmæssigt vil en cand.merc. være en god teoretisk indgangsvinkel til jobbet. Kommunikativt er du sikker både på engelsk og dansk, mundtligt og skriftligt. Stillingen tilbyder ca. 20 rejsedage pr. år.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en udfordrende, nyoprettet stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed, hvor jobbet kræver, at du er parat til at lægge en engageret indsats. Det er et krav, at du har eller er villig til at tage bopæl i Storkøbenhavn.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. 

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Cashpoint Denmark, COO Henrik Greve Jensen på telefon 31 519 914 eller til Pay-Back specialist rekruttering, seniorkonsulent Tonny Lang på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Cashpoint

Siden 2005 er Cashpoint en del af den tyske Gauselmann-gruppe. Det familieejede selskab, med mere end 12.000 ansatte og en årlig omsætning på mere end DKK 15 mia., er grundlaget for Cashpoints succesfulde udvikling.

www.cashpoint.dkwww.gauselmann.de

Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.
Max filstørrelse: 2 MB.

Vilkår og formålet med dataindsamlingen

Når du søger en stilling, accepterer du samtidig vilkårene for anvendelse af dine personoplysninger, som er beskrevet her: Formålet med at indsamle og opbevare personlige data er at vurdere og kontakte kandidater, som er interesserede og kvalificerede til nuværende eller kommende ledige stillinger, som skal besættes.

 • Du accepterer at dit CV og ansøgning kan videregives til vores klient.
 • Du kan til enhver tid bede os slette dine data ved henvendelse via denne mail: info@pay-back.dk.
 • Efter 24 måneder vil dine data automatisk blive slettet.
 • Du bedes slette/overstrege dit CPR-nr. i alle de dokumenter, som du vil uploade (eksamensbevis etc.).
 • Pay-Back specialist rekruttering ApS er godkendt af datatilsynet til indsamling og behandling af persondata. Uploadede filer skal være i Word eller PDF format og må max fylde 2MB pr. fil.
Executive Assistant